Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pozivnica
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pozivnica

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pozivnica
    Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2006 u 20:19

Narednih dana morate paziti da ne otvarate e-mail zvan "invitation", bez obzira ko vam to šalje, to je virus koji  "otvara" olimpijsku baklju, koja izgori  HDD. Ovaj virus dolazi će od osoba koje imate u adresaru, zato bi bilo dobro poslati upozorenje na što više adresa iz imenika. Ako dobijete mail sa imenom "invitation" ne otvarajte ga ni po koju cenu. To je najgori virus objavljen na CNN, klasificiran od Microsofta kao virus najrazorniji ikad postojeći. Zato oprez...

Na vrh
Grogi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Grogi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2006 u 09:18
Koliko sam ja video niko na netu nesto ne prica o tome. Ako ga je Mcafee otkrio logicno je da stave na sajt info. Tamo nista, kod cika Nortona nista... Pa gde je onda? Da nije zvaka cisto da bi ljudi malo spamovali pa zagusili servere?
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2006 u 12:52
Kako znaš da ga je otkrio Mcafee, ja to ne rekoh...
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2006 u 14:05
Idite  na neki ugledeniji, Kasperski i slicno.....
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2006 u 14:50
Citiraj Kako znaš da ga je otkrio Mcafee, ja to ne rekoh...

Znam zašto sam baš TO rekao....
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2006 u 22:42
Pa sigurno da neču otvarati sumljive mailove . Jednom prije dok se baš i nisam konto u komp uletio mi .W32 i sjebo sve .exe filove. No antiviruse nikad nisam koristio i nikad nisam imo problema a na netu sam stalno.
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2006 u 23:04
Izgleda da je greska .BBC je objavio da je u pitanju neka dezinformacija. Kazu da ga sada "hvataju" svi iole dobri antivirusi !!!
Vladika
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2006 u 23:54
Ovo mi se sviđa. Ja sam ionako paranoik....
Na vrh
Grogi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Grogi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2006 u 07:38
Ma znate da je pre pola godine/godinu bilo reci o onom "I love you" virusu koji se nije ni pojavio, ili je bio neki obican crv. Tada je popadala gomila mail servera i zapravo je postignut efekat virusa- sirenje netom i pravljenje stete. Svako je dobio bar 2-3 mail-a upozorenja pomnozeno sa znj miliona ljudi + PDV eeee, bre.
U svakom slucaju, manuo sam se Microsofta sto se tice mail client-a i IE tako da sam spokojan. Ne treba pucati odmah na prvu loptu.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2006 u 16:09
Ma bolje sprečiti nego lečiti. Ja takođe odavno koristim Firefox i Thunderbird a i spamihilator.... 
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2006 u 19:15
da ne otvaram novu temu...

dobih mail od Christophera Walkena, naravno nisam otvarao, gdje će on meni poslat mail... negdje sam čuo da neki virusi koriste poznate face kao pošiljatelje, te da su mnogi nasjeli...
pozzzz

Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2006 u 00:08

Originalno postovano od strane Zlatkohead Zlatkohead piše:

da ne otvaram novu temu...

dobih mail od Christophera Walkena, naravno nisam otvarao, gdje će on meni poslat mail... negdje sam čuo da neki virusi koriste poznate face kao pošiljatelje, te da su mnogi nasjeli...
pozzzz

pa kud baš od njega

Na vrh
pinkojunior View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pinkojunior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2006 u 11:44
ja sam dobio poruku od lika iz adresara i za naslov piše read this? malo mi je to sumljivo, o nikad ne  bi piso naslov na engleskom. imam mail na iskonu
Razuman čovjek je povremeno prisiljen da se napije kako bi lakše preživio s luđacima.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2006 u 15:11
Hm. Kažem ja: sumnjive se stvari događaju.....
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2006 u 16:44
i meni je stigo na yahoo mail od aleksandar.vucic.com
Na vrh
Hawkmoon View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hawkmoon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2006 u 17:58
Ko je dovoljno glup da otvara mailove sa sumnjivih adresa, sunjivih subjekta ili attachmenta i treba da najebe od nekog ovakvog virusa.
Ignorance is bless.
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2006 u 19:09
bolje od Christophera Walkena nego od Britney Spears

Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2006 u 19:13
sta oce walken..??
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2006 u 19:30
Da meni Angelina Jolie pošalje e-mail, ja bih ga otvorio , pa kud puklo da pukne....
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.