| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Prestuplenie v fokuse aka Crime in Focus (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
kumek
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Master translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Prestuplenie v fokuse aka Crime in Focus (2014)Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2016 u 17:20 |
|
Prestuplenie v fokuse aka Crime in Focus (2014)
Ruski naziv: Преступление в фокусе Mini serija - 4 epizode ![]() IMDB КиноПоиск Krimi, detektivski Uspešni fotograf, Aleks živi u glavnom gradu punim životom – slava, novac i žene koje ga obožavaju, deo su njegovog posla! Međutim, njegov divni život počinje da se raspada kad slučajno snimi fotografiju u parku i iznenada se nađe u bekstvu od bande kriminalaca. Uz pomoć obične devojke, Katje, Aleks čudesno uspeva da pobegne od gangstera. Kasnije mu ona pomaže da dobije novu perspektivu života i da nađe snagu da se suoči sa opasnostima i pobedi kriminalce. Režija: Anatolij Grigorjev Scenario: Mihail Mižinski U glavnim ulogama: Aleksandar Davidov, Olga Oleksij, Anatolij Jaščenko, Nikolaj Boklan, Natalija Vasko, Andrej Saminin, Vitalij Linecki Prevod: kumek TITLOVI Ažurirao kumek - 05.Listopad/Oct.2016 u 15:43 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2016 u 00:38 |
|
Hvala kumek ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |