| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Storyville (1992) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Storyville (1992)Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2016 u 00:32 |
|
Storyville (1992) ![]() Režija: Mark Frost Scenarij: Frank Galbally, Robert Macklin Žanr: Drama, Misterij Jezik: Engleski Država: SAD Trajanje: 113 min James Spader ... Cray Fowler Joanne Whalley ... Natalie Tate Jason Robards ... Clifford Fowler Charlotte Lewis ... Lee Tran Michael Warren ... Nathan LeFleur Piper Laurie ... Constance Fowler Michael Parks ... Michael Trevallian Cray Fowler je advokat koji se kandidira za kongres iz dva razloga, djelom zbog vlastitih političkih ambicij, a djelo zbog želje da riješi svoja dva velika životna problema. Cray se je nedavno rastao od žene koja ga je varala, a nakon toga je njegov otac napravio samoubistvo zbog skandala oko trgovine naftom. Kada njegovu ljubavnicu Lee optuže za ubistvo oca, Cray mora prekinuti sa kampanjom kako bi je odbranio na sudu, saznao ko stoji iza svega toga i kako je ta namještaljka povezana sa skandalom u koji je bio upleten njegov otac. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |