| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Trois vies et une seule mort Aka Three Lives and Only One Death (1996) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Trois vies et une seule mort Aka Three Lives and Only One Death (1996)Objavljeno: 23.Rujan/Sep.2016 u 23:59 |
|
Trois vies et une seule mort (1996) Aka Three Lives and Only One Death ![]() Režija: Raoul Ruiz Scenarij: Pascal Bonitzer, Raoul Ruiz Žanr: Komedija, Krimi Jezik: Francuski Država: Francuska, Portugal Trajanje: 123 min Marcello Mastroianni ... Mateo Strano / Georges Vickers / Butler / Luc Allamand Anna Galiena ... Maria Gabri-Colosso, "Tania la Corse" Marisa Paredes ... María Melvil Poupaud ... Martin Chiara Mastroianni ... Cécile Arielle Dombasle ... Hélène Féodor Atkine ... André Jean-Yves Gautier ... Mario Poznati talijanski glumac Marcello Mastroianni glumi muškarca koji ima četiri imena i četiri različite osobnosti. Ova tajanstvena figura poveznica je četiriju različitih, no ipak neobično sličnih, priča o ljubavi, požudi, zločinu i vremenu. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |