| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Hitchcock/Truffaut (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Hitchcock/Truffaut (2015)Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2016 u 19:13 |
|
Hitchcock/Truffaut (2015) ![]() Režija: Kent Jones Scenarij: Kent Jones, Serge Toubiana Žanr: Dokumentarni Jezik: Engleski, Francuski, Japanski Država: Francuska, SAD Trajanje: 79 min Mathieu Amalric ... Narrator Wes Anderson ... Himself Olivier Assayas ... Himself Peter Bogdanovich ... Himself Arnaud Desplechin ... Himself David Fincher ... Himself James Gray ... Himself Kiyoshi Kurosawa ... Himself Richard Linklater ... Himself Paul Schrader ... Himself Martin Scorsese ... Himself Godine 1962, Hitchcock i Truffaut proveli su zajedno tjedan dana u Hollywoodu raspravljajući o svojim idejama o preobražaju umjetnosti filmske režije. Hitchcock je upravo je završavao 'Ptice'. Imao je tada 63 godine i već 48 filmova. Truffaut je bio početnik, režirao je samo tri filma, a zadnji mu je bio 'Jules i Jim'. Na osnovu originalnih snimki ovog razgovora, film pruža vizualnu filmsku lekciju svih vremena. Knjiga koju je Truffaut izdao prvi put je objavljena u Francuskoj 1966, godinu dana kasnije je izašlo englesko izdanje, a sredinom osamdesetih je izašlo dopunjeno i prošireno izdanje. ![]() Na balkanskim prostorima knjiga je objavljena 1987 g.u izdanju Instituta za film Beograd. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |