| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Amityville terror (2016) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Tema: Amityville terror (2016)Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2016 u 00:46 |
|
Amityville terror (2016) ![]() Režija: Michael Angelo Scenarij: Amanda Barton Žanr: Horor Jezik: Engleski Država: SAD Trajanje: 84 min Nicole Tompkins ... Hailey Kaiwi Lyman-Mersereau ... Todd Kim Nielsen ... Jessica Amanda Barton ... Shae Trevor Stines ... Brett Christy St. John ... Theresa Tonya Kay ... Delilah Bobby Emprechtinger ... Mike Kada se nova obitelj useli u staru kuću u Amityvilleu, bivaju mučeni od strane zlog duha koji živi u kući, a uz sve to i od strane zlonamjernih stanovnika koji ih ne žele pustiti van. Prevod je uradio: Hwoarang CS |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
filips88
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 09.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Srbija, jug Status: Offline Points: 1558 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2017 u 15:53 |
|
Solidan film,moze se pogledati.Jeste vec vidjena radnja,te uklete kuce,duhovi ali moze proci :)
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |