| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Gold Diggers Of 1933 (1933) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Gold Diggers Of 1933 (1933)Objavljeno: 03.Rujan/Sep.2016 u 02:39 |
|
Gold Diggers Of 1933 (1933) ![]() Režija: Mervyn LeRoy Scenarij: Erwin S. Gelsey, James Seymour Žanr: Komedija, Drama, Muzički Jezik: Engleski Država: SAD Trajanje: 97 min Warren William ... J. Lawrence Bradford Joan Blondell ... Carol King Ginger Rogers ... Fay Fortune Aline MacMahon ... Trixie Lorraine Ruby Keeler ... Polly Parker Dick Powell ... Brad Roberts Guy Kibbee ... Faneul H. Peabody Ned Sparks ... Barney Hopkins Film je poznat po antologijskim plesno-muzičkim točkama Busbyja Berkeleya zbog kojih je postao jedno od klasičnih ostvarenja žanra te predstavlja remake ranog zvučnog filma Gold Diggers of Broadway, a radnja prati napore četvoro plesačica da prežive nastupom u kazalištu i da se dodatno osiguraju pronašavši bogatog muža među publikom. Na radnju filma je snažno uticala Velika depresija, a što se posebno može vidjeti u ironičnom muzičkom broju 'We Are in the Money', ali i završnoj točci 'Remember My Forgotten Man' u kojoj se na neobično eksplicitan način prikazuju posljedice sveopćeg siromaštva na američkim ulicama. NAGRADE: 1934 - Academy Awards, USA Nathan Levinson, nominacija nagrade Oscar ta najbolji zvuk 2003 - National Film Preservation Board, USA Pobjednik National Film Registry Prevod je uradio: paid in full |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |