| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Chistoe iskusstvo AKA Pure Art (2016) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Chistoe iskusstvo AKA Pure Art (2016)Objavljeno: 08.Kolovoz/Aug.2016 u 23:34 |
|
Chistoe iskusstvo Aka Pure Art (2016) Чистое искусство ![]() Režija: Renat Davletyarov Scenarij: Yuriy Korotkov, Artyom Vitkin Žanr: Krimi, Misterij, Triler Jezik: Ruski Država: Rusija Trajanje: 93 min Anna Chipovskaya ... Sasha Pyotr Fyodorov ... Andrey Konstantin Yushkevich ... Volkov Ilya Lyubimov ... Misha Aleksandr Yatsenko ... Zuev Evgeniya Malakhova ... Tamara Dmitry Brauer ... Mashkov Lyudmila Chursina ... Natalya Nikolaevna Nakon što joj ubiju dečka, slikara Andreja, mlada reporterka Saša naći će se u bekstvu od mafije i policije, pokušavajući da otkrije zašto je svi traže... Prevod je najavio i tekst za temu uradio: carnojevic |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2016 u 23:02 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 171 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2025 u 12:01 |
|
Chistoe iskusstvo ( Pure Art ) je ok ruski film
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |