| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Valentino (1977) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Vvesko
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 16.Studeni/Nov.2013 Lokacija: Teslić Status: Offline Points: 553 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Valentino (1977)Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2016 u 23:16 |
![]() Režija: Ken Russell Scenarij: Ken Russell Žanr: Biografska Drama Jezik: Engleski Država: Velika Britanija, SAD Trajanje: 128 minuta Uloge: Rudolf Nureyev, Leslie Caron, Michelle Phillips, Felicity Kendal, Seymour Cassel, Peter Vaughan... 1926. godine, nakon prerane i tragične smrti glumca iz nemih filmova, dolazi do prave pometnje na ulicama među ženskom populacijom pa čak i do izvršenja samoubistava. Taj glumac je Rudolf Valentino... Ovo je film o njemu, o najvećem zavodniku svih vremena, rent-a plesaču, žigolu, glumcu... Preveo/la: wizardmtk Ažurirao Vvesko - 01.Kolovoz/Aug.2016 u 23:17 |
|
|
|
![]() |
|
direktnojug
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 24.Ožujak/Mar.2012 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 214 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Kolovoz/Aug.2016 u 09:09 |
|
Ovo se gleda obavezno!!!
|
|
|
“Svi su rođeni slobodni a svugde su u lancima”
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1845 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2016 u 11:58 |
|
Posto prevodilac , ne moze da se seti, gde je skinuo film i za koju verziju filma pase njegov titl, evo moje pomoci svima kojim je stalo do ovo remek dela od filma. . Na besplatnom trackeru www.rutracker.org, treba skinuti film , ima preko 5 Gb -film je dvd5. Onda treba sa programo MakeMKV, DVD5 pretvoriti u jedan fajl, to jest u jedan Mkv fajl. Zatim treba sa programom MKVtollnix Gui ver.9.1.0 ,izbaciti dva ruska audio kanala sa njihovom nadsihronizacijom, ostaviti samo jedan audio kanal sa engleskim jezikom. Konacno treba sam titl u programu Subtitle workshop , pomeriti sa +, da ide kasnije 13,378 sekundi. Cekao sam ovaj dan 40 godina. Za vreme Jugoslavije , gledao sam film iste godine na drzavnoj televiziji.
|
|
![]() |
|
wizardmtk
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 06.Listopad/Oct.2011 Lokacija: KAVADAR Status: Offline Points: 12 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2016 u 14:03 |
|
Prevodilac se seća gde je skinuo film
i uz malu doradu vremena paše svim izdanjima, tako da opušteno, uživajte. Pozdrav svima. |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2016 u 00:37 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77212 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2017 u 11:03 |
|
Mnogo sam voleo ovaj film. U to vreme, nešto malo pre neta, gotovo nemogućeg za
naći, nije ga bilo na VHS-u, ko tek da čeka tv program, to može da potraje 20 godina. Te sam pobenavio od sreće kada sam jednog dana video da će se prikazivati u
Kinoteci... Praznik!!! (i bez Rima) Zapravo, osim Rourkea, omiljeni avatar mi je upravo Valentino, iz filma Son of Sheik, no da se ne gubim trivijama, meni je svakako odličan ovaj filmić (mogao bih baš da ga ponovim, gledah ga sa nekih 17, 18 godina)
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |