| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Those People (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Those People (2015)Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2016 u 01:28 |
|
Those People (2015) ![]() Režija: Joey Kuhn Scenarij: Joey Kuhn, prema vlastitoj priči Žanr: Drama, Romansa Jezik: Engleski Država: SAD Trajanje: 89 min Jonathan Gordon...Charlie Jason Ralph...Sebastian Haaz Sleiman...Tim Britt Lower...Ursula Meghann Fahy...London Chris Conroy...Wyatt Allison Mackie...Priscilla Daniel Gerroll...Dick Blackworth Na Manhattanu, na Upper East Sideu, mladi slikar Charlie, pronalazi čovjeka svojih snova u starijem pijanistu sa druge strane svijeta, Timu. Samo kada Charlie ne bi bio potajno zaljubljeni u svog manipulativnog najboljieg prijatelja Sebastiana, koji je upleten u financijski skandal. Njihova čvrsto povezana skupina prijatelja se morat će se suočiti s novim realnostima odrasle dobi. Prevod je uradio: mita53 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |