| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Scandalous Lady W (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Scandalous Lady W (2015)Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2016 u 23:25 |
|
The Scandalous Lady W (2015) ![]() Režija: Sheree Folkson Scenarij: David Eldridge, prema djelu Hallie Rubenholda Žanr: Drama, Istorijski Jezik: Engleski Država: Velika Britanija Trajanje: 87 min Natalie Dormer ... Seymour Worsley Aneurin Barnard ... Captain George Bisset Sandra Huggett ... Mary Marriott Shaun Evans ... Sir Richard Worsley Richard McCabe ... Lord North Craig Parkinson ... Mr. Wallace Oliver Chris ... Viscount Deerhurst David Calder ... Lord Chief Justice Mansfield Peter Sullivan ... Mr. James Farrar Film je baziran na istinitim događajima bogate engleske aristokratice koja je prouzročila jednog od največih sekskualnih skandala u Velikoj Britaniji u 18 stoljeću. Lady Seymour Worsley, usprkos strogim moralnim načelima tadašnjeg društva napusti svog muža i pobjegne sa njegovim najboljim prijateljem kapetanom Georgeom Bissetom. Njen bijesni muž sir sir Richard Worsley, ugledan političar u engleskom parlamentu, odluči se tužiti Bisseta za 20.000 funti odštete zbog prevare. Dok se zaljubljenici kriju, sir Richard pokušava na sudu spletkama i lažima dokazati nevjeru svoje žene. Kada Seymour shvati da Bissetu prijeti osuda i zatvorska kazna dosjeti se lukavog plana, no šokantne tajne koje isplivaju na površinu nanose štetu njenom ugledu. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |