Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hrvatski titlovi za saw 2 xvid legacy ver
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Hrvatski titlovi za saw 2 xvid legacy ver

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
bloodlust View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bloodlust Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Hrvatski titlovi za saw 2 xvid legacy ver
    Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2006 u 06:23

Imam odlicnu verziju saw-a 2 verzija xvid-legacy i probao sam sve titlove koje sam nasao na ovoj stranici i nijedna ne pase niti se da upasati.Ima titl na slovenskom za tu verziju filma, ali meni treba na hrvatskom ili srpskom.Moze li neko tu slovensku verziju prevest na hrvatski ili srpski sa tom framerate ?Hvala unaprijed.

C`mon , make my day !
Na vrh
shark ri View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shark ri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2006 u 18:41
baš da i je odlična verzija i nije to ti nije niti dvdrip to je malo bolji dvdscr  uskoro bi trebao izači pravi dvdrip ako se bude ljudima dalo izdavati tako glup film
traži se seedbox sve na pm
sharkri@gmail.com
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2006 u 21:10
Originalno postovano od strane shark ri shark ri piše:

baš da i je odlična verzija i nije to ti nije niti dvdrip to je malo bolji dvdscr uskoro bi trebao izači pravi dvdrip ako se bude ljudima dalo izdavati tako glup film

De bre glup film,nemoj da vređaš film koji zaslužuje sve pohvale!
Imam ja dvd rip tog filma,a uskoro i dvd!
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
shark ri View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shark ri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2006 u 21:29

evo ti tvoj dvdrip http://img101.imageshack.us/img101/1796/bscap0150mt.jpg

šta ovako izgleda dvd rip mašne pojmai ima ih još i nije lažnjak

Ažurirao shark ri
sharkri@gmail.com
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2006 u 22:32
ne pljuj SAW 2, do jaja je film
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2006 u 23:36
SAW 1 me ugodno iznenadio, dvojku cekam DVD
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2006 u 12:51
Originalno postovano od strane shark ri shark ri piše:

... uskoro bi trebao izači pravi dvdrip ako se bude ljudima dalo izdavati tako glup film

SAW 2 je ODLIČAN film!!!!! Neverovatano dobro ukomponovana priča, dobra gluma, napetost, pa, malo i bizarnosti - sve u svemu odličan mračni triler!!!!! Čak mi je možda i bolji od prvog dela!!!!

Na vrh
shark ri View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shark ri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2006 u 21:22
ispričavam se svim ljubiteljima filma saw2 bio sam malo frustriran zbog nekakvih problema sa kompom jer sam izgubio skoro 100gb filmova tako da sam eto bio malo u šoku.nadam se dačete prihvatiti moju ispriku
sharkri@gmail.com
Na vrh
shark ri View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shark ri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2006 u 06:40

evo izašao je pravi dvdrip od saw2 izdao ga je diamond i nema nikakvih rupa ili tako nešto

sharkri@gmail.com
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2006 u 15:33
ajd nek ti bude
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

May the Force be with you...

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2006 u 16:26
neki dan sam gledao saw na dvd-u i ja i buraz smo se prikovali za naslonjače koliko je uzbudljivo i zanimljivo!

jedva čekam dvojku da nabavim! ako netko ima na dvd-u!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,226 sekundi.