Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Bite (2015)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Bite (2015)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
NEX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Teniser

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NEX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Bite (2015)
    Objavljeno: 16.Svibanj/May.2016 u 22:54
Bite (2015)

Ujed

Glavne uloge:  Elma Begović, Annette Wozniak, Denise Yuen
Reditelj: Chad Archibald
Žanr: Horor
Trajanje: 90 minuta
Zemlja: SAD

Radnja filma:

Dok je odlazila na devojačko veče, Kejsi, Mlada buduća dobija naizgled bezazlen ugriz nepoznatog insekta. Nakon povratka kući hladnih nogu Kejsi pokušava da prekine svoje venčanje, ali pre nego što uspeva da prekine venčanje ona počinje da iskazuje osobine tog insekta.

Ažurirao NEX - 16.Svibanj/May.2016 u 22:55
Na vrh
robin12345 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
precednik Titlovačke republike

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2016 u 09:17
Stalno me vuče, bil ne bi, ocjena je ni vrit ni mimo ( za horrore ). Volio bih kada bi netko tko ga je gledao napisao par riječi..Smile
Na vrh
filips88 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filips88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2016 u 11:05
Ja sam odgledao film.Nije los,zanimljiva radnja ali mogli su jos malo bolje zavrsiti film... Sto se mene tice ocena 7.5/10 (mada dajem uvek za nijansu vece ocene :D) 
Na vrh
Hwoarang CS View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hwoarang CS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2016 u 18:35
Drustvo, ova tema je vesa sa mojim titlom http://rs.titlovi.com/prevodi/bite-aka-blood-trap-241650/ 
ali titl nije radjen za taj film vec za ovaj ova film  http://www.imdb.com/title/tt2932532/
Evo i trailera za njega https://www.youtube.com/watch?v=wLdhNlTRmHY
Pa ako moze ispravka, hvala!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.