Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Evo rješenja protiv Sony dvd zaštite
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Evo rješenja protiv Sony dvd zaštite

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Kingpin View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kingpin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Evo rješenja protiv Sony dvd zaštite
    Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2006 u 17:38
Ako imate problema kako kopirati današnje nove dvd diskove (mislim na filmove)sa Sonyevom zaštitom.Dosad je bia dobar možda još tu i tamo pomalo prolazi Dvd decrypter.Novo rješenje je DVDFab ili ANYDvd i problem je gotov.Probajte ove zadnje navedene exe. efikasno je.
Na vrh
lucky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lucky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2006 u 06:48
Ja koristim obadva programa ali mi se ponekad dogodi da mi makne zaštite ali mi ga ne stisne dovoljno (kompresija) pa onda kemijam kako ga stisnuti na obični DVD. Inače su odlični.
lUcky
Na vrh
Hans-1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hans-1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2006 u 08:26

Nisi napisao koji ANYDVD. Da li je 5.6.3.1. ?

Pozdrav Hans-1

Na vrh
lucky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lucky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2006 u 07:16
U mom slučaju da, jer nemam ništa drugo da probam.
lUcky
Na vrh
st.frky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj st.frky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2006 u 15:02
****** DVD SHRINK 3.2 ******
.::ÄŚoViJeK u SeBe::.
Na vrh
narcool View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj narcool Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2006 u 15:15

Ja sam skinuo AnyDVD, ali probnu verziju pa mi je istekla! Ima možda kakvo drugo riješenje osim toga da kupim original? 

Na vrh
emil View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj emil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2006 u 15:50
skini anydvd sa www.slysoft.com
pa cu ti poslati patch za njega i problem rijesen i za najnoiviju verziju 5.9.4.1.
Samo daj mail, pozdrav
emil
Na vrh
lucky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lucky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2006 u 19:51

Mogu li i ja zamoliti nekoga od vas da mi pošalje patch za anydvd. 5.9.4.1

Hvala!

zmaj.zagreb@mail.inet.hr

lUcky
Na vrh
emil View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj emil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2006 u 20:51
Poslano ti je na mail, to ti je patch za sve slysoft programe, clone cd, dvd, i any dvd. Uzivaj, ak ima problema javi, vazno je da prvo instaliras anydvd, pa pokrenes patch
emil
Na vrh
emil View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj emil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2006 u 20:58
patcher prepozna programe slysofta, ti samo stavis kvacicu i program ga crack-ne
emil
Na vrh
lucky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lucky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2006 u 21:11
Još nisam dobio mail ali svejedno ti hvala, doći će on već ... Skinuo sam  gore spomenuti anydvd i s tom probnom verzijom (bez cracka) skinuo film koji do tada nisam mogao. Odličan je.
lUcky
Na vrh
lucky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lucky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2006 u 05:37

Nažalost nisam dobio tvoj mail, ako nije problem da probaš ponovo poslati.

lUcky
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2006 u 10:03
neka okaci na rapishshare i prog i pat'ch i neka baci link ovdje da svi mogu skidati, jezzz
Na vrh
lucky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lucky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2006 u 10:55

http://www.nsaneproductions.com/index.php?request=183744

Tu si skini patch za Anydvd 5.9.4.1

Ja sam ga skinuo i radi:

lUcky
Na vrh
emil View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj emil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2006 u 23:23
Poslan ti je ponovo, ovaj put sa yahoo-a
pozdrav
emil
Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2006 u 15:09
Ja koristim dvd shrink i dvd region+css free(koji moram svaki mjesec upgradeat jer stalno stavljaju neka nova sranja) i svaki film sam uspio kopirat i sprzit.meni su oni najbolji i najjednostaviji
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,154 sekundi.