Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Uvod > Novi članovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - hmmm
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

hmmm

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
nikola-petkovic View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikola-petkovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: hmmm
    Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2016 u 01:06
Zdravo svima, pre par godina sam ovde dolazio i kačio neke stvari koje sam prevodio sve do trenutka kada me je jedan od administratora/moderatora prozvao da sam ukrao tuđi titl i upload-ovao ga na svoje ime (što je apsolutna neistina jer svako slovo svakog titla prevodim i kucam sam) pa sam odlučio da se ne pojavljujem na mestu gde me smatraju za lopova i plagijatora...
Međutim, ovih dana sam prebirao po mojoj kolekciji filmova i serija i odlučio sam da podelim sa ljudima titlove serije Black Sails koja mi se veoma dopada (ako ima ljudi u Srbiji koji je gledaju). Već sam poslao titlove za prvu sezonu (720p rezolucija), a ako ima zainteresovanih uskoro ću da zakačim i titlove za drugu sezonu (ista rezolucija). Treću sezonu trenutno prevodim i to ćebiti nešto duži posao.
Pozdrav
Na vrh
kadetoni View Drop Down
Moderator
Moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kadetoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2016 u 02:11
Nisam gledao ovu seriju, a volim ovaj žanr i tematiku. Hvala na preporuci! 
Postoje prevodi  ovde  , šmekni šta treba.   Thumbs Up  
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2016 u 08:45
Svi titlovi od članova koji nemaju opcije sami sebi odobravat svoje titlove, se uspoređuju s drugim dostupnima, ne samo na ovoj stranici nego i na drugim, i često se desi da članovi posuđuju, cijele ili dijelove njih od drugih i na to nakaće AU IkonuWink
  Ako postoji imalo dvojbe... to ne gleda samo jedna osoba, nego više njih, koji su poprilično stručni i iskusni u tomeWink
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikola-petkovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2016 u 13:05
Zdravo opet :)

Nisam neki preterano iskusan forumaš, pa ne znam gde je pravo mesto za ovo:
samo da obavestim da je prevo druge sezone Black Sails ubačen ovde i čeka na odobrenje za sve ljubitelje serije u Srbiji (nadam se da ih ima dosta i da će ih biti još više). Treća sezona je u fazi prevođenja (taman da natenane odgledate drugu, koja je po mom mišljenju daleko bolja od prveSmile)
P.S. izvinjavam se na greškama u kucanju kojih ima sigurno, valjda vam neće preterano pokvariti ukupan utisak o seriji.

'ajd u zdravlje!udri
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2016 u 13:59
to ti je najbolje pisat u temi o seriji, inače da, 3 sezona je najboljaSmile
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikola-petkovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2016 u 15:43
Zahvaljujem Smile
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,109 sekundi.