| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
hmmm |
Odgovori
|
| Korisnik | |
nikola-petkovic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 20.Sijecanj/Jan.2014 Lokacija: Kragujevac Status: Offline Points: 15 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: hmmmObjavljeno: 31.Ožujak/Mar.2016 u 01:06 |
|
Zdravo svima, pre par godina sam ovde dolazio i kačio neke stvari koje sam prevodio sve do trenutka kada me je jedan od administratora/moderatora prozvao da sam ukrao tuđi titl i upload-ovao ga na svoje ime (što je apsolutna neistina jer svako slovo svakog titla prevodim i kucam sam) pa sam odlučio da se ne pojavljujem na mestu gde me smatraju za lopova i plagijatora...
Međutim, ovih dana sam prebirao po mojoj kolekciji filmova i serija i odlučio sam da podelim sa ljudima titlove serije Black Sails koja mi se veoma dopada (ako ima ljudi u Srbiji koji je gledaju). Već sam poslao titlove za prvu sezonu (720p rezolucija), a ako ima zainteresovanih uskoro ću da zakačim i titlove za drugu sezonu (ista rezolucija). Treću sezonu trenutno prevodim i to ćebiti nešto duži posao. Pozdrav
|
|
![]() |
|
kadetoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2014 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 14940 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2016 u 02:11 |
|
Nisam gledao ovu seriju, a volim ovaj žanr i tematiku. Hvala na preporuci!
Postoje prevodi ovde , šmekni šta treba.
|
|
![]() |
|
cersei
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Puppet Master Pridružen: 27.Svibanj/May.2012 Status: Offline Points: 14922 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2016 u 08:45 |
|
Svi titlovi od članova koji nemaju opcije sami sebi odobravat svoje titlove, se uspoređuju s drugim dostupnima, ne samo na ovoj stranici nego i na drugim, i često se desi da članovi posuđuju, cijele ili dijelove njih od drugih i na to nakaće AU Ikonu
![]() Ako postoji imalo dvojbe... to ne gleda samo jedna osoba, nego više njih, koji su poprilično stručni i iskusni u tome
![]() |
|
![]() |
|
nikola-petkovic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 20.Sijecanj/Jan.2014 Lokacija: Kragujevac Status: Offline Points: 15 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Svibanj/May.2016 u 13:05 |
|
Zdravo opet :)
Nisam neki preterano iskusan forumaš, pa ne znam gde je pravo mesto za ovo: samo da obavestim da je prevo druge sezone Black Sails ubačen ovde i čeka na odobrenje za sve ljubitelje serije u Srbiji (nadam se da ih ima dosta i da će ih biti još više). Treća sezona je u fazi prevođenja (taman da natenane odgledate drugu, koja je po mom mišljenju daleko bolja od prve )P.S. izvinjavam se na greškama u kucanju kojih ima sigurno, valjda vam neće preterano pokvariti ukupan utisak o seriji. 'ajd u zdravlje!
![]() |
|
![]() |
|
cersei
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Puppet Master Pridružen: 27.Svibanj/May.2012 Status: Offline Points: 14922 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Svibanj/May.2016 u 13:59 |
|
to ti je najbolje pisat u temi o seriji, inače da, 3 sezona je najbolja
|
|
![]() |
|
nikola-petkovic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Svibanj/May.2016 u 15:43 |
|
Zahvaljujem
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |