| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Steve Jobs: The Man In The Machine (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Steve Jobs: The Man In The Machine (2015)Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2016 u 19:28 |
|
Steve Jobs: The Man In The Machine (2015) ![]() Režija: Alex Gibney Scenarij: Alex Gibney Žanr: Dokumentarni Jezik: Engleski Država: SAD Trajanje: 128 min Alex Gibney ... Narrator Bob Belleville ... Himself Chrisann Brennan ... Herself Nolan Bushnell ... Himself Jason Chen ... Himself Nick Denton ... Himself Jesus Diaz ... Himself Peter Elkind ... Himself U ovom dokumentarcu Alex Gibney donosi nam priču o životu i radu čuvenog Stevea Jobsa. Ispreplićući arhivski materijal i razgovore s ljudima koji su u raznim razdobljima Jobsova života bili u najužem krugu njegovih suradnika i prijatelja, film prikazuje sva lica glasovitog šefa korporacije Apple, od genijalnog inovatora do grubog tiranina. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |