| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Ta Gordin AKA The Gordin Cell (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Tema: Ta Gordin AKA The Gordin Cell (2012)Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2016 u 00:30 |
|
Ta Gordin (2012) Aka The Gordin Cell ![]() Kreatori serije: Ron Leshem, Daniel Syrkin Amit Cohen, Giora Yahalom Žanr: Drama, Triler Jezik: Hebrejski, Ruski Država: Izrael Trajanje: 2 sezone, 22 epizode, 45 min Ran Danker ... Eyal 'Alik' Gordin Moni Moshonov ... Peter Yom-Tov Mark Ivanir ... Yaakov 'Yasha' Lundin Helena Yaralova ... Diana Gordin Aviv Alush ... Ofir Rider Neta Riskin ... Nati Ganot Svetlana Norbayeva ... Nina Isakovana Slava Bibergal ... Mikhail 'Miki' Gordin Anton 'Klin' Ostrovsky ... Vysotsky U ovoj izraelskoj seriji, sličnog koncepta kao serija 'The Americans' pratimo život bračnog para, bivših sovjetskih špijuna koji se moraju suočiti sa vlastitom prošlošću kada se od njih zahtjeva da im sin počne raditi za rusku obavještajnu službu. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2016 u 14:59 |
|
Jes da su Amerikanci dobri, ali ovi Izraelci razbijaju, kako dobra serija, ludilo. Tako su dobro zamrsili da ne znas ko za koga radi tokom cele serije, taman pomislis radi za Ruse, on/a radi za Izrael ili za sebe protiv Rusa i Izraela. Pojavljuje se i glumac iz Prisoners of War kao savetnik ministra odbrane.
Americka verzija ove serije je Allegiance (2015) koju cu uskoro da gledam. Ko voli spijunske serije ovo je prava stvar.
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2025 u 09:22 |
|
Nije izraelska serija nego ruska.
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2025 u 15:48 |
|
Nije nego je baš izraelska.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2025 u 16:28 |
|
Jes izraelska je.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77201 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2025 u 17:17 |
|
Ovo je-ono je, no ipak nije ona "ćelija" na koju ja prvo pomislih, kao kakva izraelska zatvorska serija, to bih gledao, no ovo sa špijunažom, terorizmom i takvim ćelijama, nah, ne volim to, nikada nisam, baš mi ne leže ni špijunski filmovi.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |