| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Young Messiah (2016) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
angels
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Young Messiah (2016)Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2016 u 12:34 |
|
The Young Messiah
![]() Režija: Cyrus Nowrasteh Scenarij: Betsy Giffen Nowrasteh Žanr: Drama Jezik: Engleski Država: SAD Trajanje: ? Uloge: Sean Bean ... Severus Adam Greaves-Neal ... Jesus Sara Lazzaro ... Mary Priča o Isusu u dobi od 7 godina, kad je s obitelji napustio Egipat kako bi se vratili kući, u Nazareth. Ispričana iz njegove perspektive djeteta, priča prati mladog Isusa, dok izrasta u svoj religiozni identitet. ![]() Ažurirao angels - 11.Lipanj/Jun.2016 u 11:39 |
|
![]() |
|
djorenko
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2017 u 20:03 |
|
Odgledao film...Fantastican.I uvek sam se pitao gde je Nas Gospod provodio detinjstvo i kako se edukovao-ucio...\\\Ali folm je sve to lepo obrazlozio i prikazao.komentar je da i dalje radite predivne prevode.HVALA VAM...Pozzz
|
|
![]() |
|
Belphegor8818
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 25.Svibanj/May.2006 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 0 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Svibanj/May.2017 u 20:35 |
|
Film me je jako razocarao; a pogledao sam u to vreme 3 filma na istu temu: ovaj, Risen i Son Of God, i ovaj je najlosiji od njih. Spor je, nema neku konkretnu radnju, vec samo tece da bi prosao... :/
Ako hocete dobar film na ovu temu, onda pogledajte Risen (2016)
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |