Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - razmena filmova? my offer
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

razmena filmova? my offer

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
xW0Lf View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xW0Lf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: razmena filmova? my offer
    Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2006 u 12:24
ovako
kolekcionar sam, skupljam filmove, ali ne sve
neki kriterijum postoji... otprilike ocena veca od 5.5/6 na imdb
poznati glumci isto su bitni za odluku, za dobre glumce, progutacu i film <5.5

imam oko 2500 filmova raznih zanrova iz proteklih vremena
imam spor internet tako da download noviteta za sada nije moguc
ali sam zainteresovan za filmove u divx formatu po opsteprihvacenim
standardima kvaliteta s tim da MORA da budu dvdrip/dvdscr, eventualno TC ali visokokvalitetan - kakvih je u zadnje vreme dosta (maltene su u rangu dvdrip ali ne svi nazalost)

voleo bih da mi se jave, za pocetak ovde na reply a posle cemo videti ljudi koji prate novitete i imaju redovni priliv istih sa interneta od poznatih release grupa..

znaci u opticaju je razmena, u krajnjem slucaju i robno-novcana, ako nemam sta da ponudim zauzvrat, sto je po mom misljenju nemoguce sa 2500 u steku...

ljudi iz srbije imaju prioritet zbog jednostavnosti u smislu susreta/slanja i ostalo
preferiram Beograd, mada moze i ostali (veci) gradovi...

ok, toliko od mene... a vi?
ko se boji vuka jos... tri za gros... tri za gros... vuka se ne bojim ja tralalala :) :) :)
Na vrh
Mitric View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mitric Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2006 u 15:22

Pozdrav  i x WOLF-u i Ciniku

Hajde  i ja ,   isto sam kolkcionar ................imam oko 2000 naslova

Vise sam za novije naslove , meni snimci jesu bitni ali ne toliko ali 99 posto

filmova su dvdrip/dvdscr da ne duzim katalog imam vi meni ako ste za

razmenu bilo koje vrste (a meni odgovara) ja sam tu .Beograd Zrenjanin

Kraljevo u ta tri grada sam cesto i li jednom ili dva puta nedeljno. da ne duzim

tagomi1@yahoo.com  pozdrav  cekam odgovore

Na vrh
xW0Lf View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xW0Lf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2006 u 01:05
evo da se samo javim svima koji su poslali reply i ovim sto su na "PM" poslali kontakt...

nisam nikom pojedinacno odgovorio, jer sam bio sjeban preko vikenda (boli me zub, grrrrrrrrrrr jos nije prestao - zubar mu ne gine izgleda, smrc)

sutra cu da posaljem svim po katalog, koji su trazili...
uzgred... www.nforce.nl moze da bude dobar orjentir sta je kad izaslo u xvid/divx formatu.. ja se tamo informisem i dodje mi da crknem sto ne mogu da skinem tj. budem u toku sa novitetima...

eh, sta je brz internet... pogledas samo koja je grupa izdala koji xvid i to potrazis na emule/bittorent ili po warez ftp (ovo zadnje mi ne ide od ruke, al' sigurno ima ljudi koji imaju pristup i ovome). preko news grupa je isto ok, (pro news serveri gde se clanarina placa $25/$30 mesecno) skupe se 2-3 ortaka i uplate zajedno i onda skidaju svi,, isto stizu svi moguci filmovi onim tempom kako izlaze i to max brzinom..

:D
ko se boji vuka jos... tri za gros... tri za gros... vuka se ne bojim ja tralalala :) :) :)
Na vrh
ljubiteljFilma View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ljubiteljFilma Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2006 u 18:04
Ko je u mogucnosti da menja sa mnom filmove i ostalo u Beogradu neka salje katalog na mail goranra82@yahoo.com

Ažurirao ljubiteljFilma
Na vrh
Space Monkey View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Space Monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2006 u 18:24
JEL VI TO GLEDATE???
Na vrh
Hawkmoon View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hawkmoon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2006 u 14:07
Kolekcionari, Ljubitelji filma i slicni posaljite svoje kataloge na:
blajvnimikobas@yahoo.com

Ignorance is bless.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.