| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
razmena filmova? my offer |
Odgovori
|
| Korisnik | |
xW0Lf
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: razmena filmova? my offerObjavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2006 u 12:24 |
|
ovako
kolekcionar sam, skupljam filmove, ali ne sve neki kriterijum postoji... otprilike ocena veca od 5.5/6 na imdb poznati glumci isto su bitni za odluku, za dobre glumce, progutacu i film <5.5 imam oko 2500 filmova raznih zanrova iz proteklih vremena imam spor internet tako da download noviteta za sada nije moguc ali sam zainteresovan za filmove u divx formatu po opsteprihvacenim standardima kvaliteta s tim da MORA da budu dvdrip/dvdscr, eventualno TC ali visokokvalitetan - kakvih je u zadnje vreme dosta (maltene su u rangu dvdrip ali ne svi nazalost) voleo bih da mi se jave, za pocetak ovde na reply a posle cemo videti ljudi koji prate novitete i imaju redovni priliv istih sa interneta od poznatih release grupa.. znaci u opticaju je razmena, u krajnjem slucaju i robno-novcana, ako nemam sta da ponudim zauzvrat, sto je po mom misljenju nemoguce sa 2500 u steku... ljudi iz srbije imaju prioritet zbog jednostavnosti u smislu susreta/slanja i ostalo preferiram Beograd, mada moze i ostali (veci) gradovi... ok, toliko od mene... a vi? |
|
|
ko se boji vuka jos... tri za gros... tri za gros... vuka se ne bojim ja tralalala :) :) :)
|
|
![]() |
|
Mitric
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 30.Rujan/Sep.2005 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 171 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2006 u 15:22 |
|
Pozdrav i x WOLF-u i Ciniku Hajde i ja , isto sam kolkcionar ................imam oko 2000 naslova Vise sam za novije naslove , meni snimci jesu bitni ali ne toliko ali 99 posto filmova su dvdrip/dvdscr da ne duzim katalog imam vi meni ako ste za razmenu bilo koje vrste (a meni odgovara) ja sam tu .Beograd Zrenjanin Kraljevo u ta tri grada sam cesto i li jednom ili dva puta nedeljno. da ne duzim tagomi1@yahoo.com pozdrav cekam odgovore
|
|
![]() |
|
xW0Lf
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2006 u 01:05 |
|
evo da se samo javim svima koji su poslali reply i ovim sto su na "PM" poslali kontakt...
nisam nikom pojedinacno odgovorio, jer sam bio sjeban preko vikenda (boli me zub, grrrrrrrrrrr jos nije prestao - zubar mu ne gine izgleda, smrc) sutra cu da posaljem svim po katalog, koji su trazili... uzgred... www.nforce.nl moze da bude dobar orjentir sta je kad izaslo u xvid/divx formatu.. ja se tamo informisem i dodje mi da crknem sto ne mogu da skinem tj. budem u toku sa novitetima... eh, sta je brz internet... pogledas samo koja je grupa izdala koji xvid i to potrazis na emule/bittorent ili po warez ftp (ovo zadnje mi ne ide od ruke, al' sigurno ima ljudi koji imaju pristup i ovome). preko news grupa je isto ok, (pro news serveri gde se clanarina placa $25/$30 mesecno) skupe se 2-3 ortaka i uplate zajedno i onda skidaju svi,, isto stizu svi moguci filmovi onim tempom kako izlaze i to max brzinom.. :D |
|
|
ko se boji vuka jos... tri za gros... tri za gros... vuka se ne bojim ja tralalala :) :) :)
|
|
![]() |
|
ljubiteljFilma
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 26.Sijecanj/Jan.2006 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 10 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2006 u 18:04 |
|
Ko je u mogucnosti da menja sa mnom filmove i ostalo u Beogradu neka salje katalog na mail goranra82@yahoo.com
Ažurirao ljubiteljFilma |
|
![]() |
|
Space Monkey
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 28.Kolovoz/Aug.2005 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 66 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2006 u 18:24 |
|
JEL VI TO GLEDATE???
|
|
![]() |
|
Hawkmoon
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 19.Listopad/Oct.2005 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 136 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2006 u 14:07 |
|
Kolekcionari, Ljubitelji filma i slicni posaljite svoje kataloge na:
blajvnimikobas@yahoo.com |
|
|
Ignorance is bless.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |