Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Problem s Nokiom 6230i
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Problem s Nokiom 6230i

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
toknezev View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Problem s Nokiom 6230i
    Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2006 u 14:42
Kupljena je u Mobisu prije nekih 2 tjedna i pošto se tokom razgovora čuje neka jeka rekli su u Mobisu da je se donese te će biti dana nova. Zato bi htio prebaciti kontakte s telefona na računalo pa kad stigne nova, te kontakte s računala na novu Nokiu. Nakon instalacije Nokiinog software-a za prebacivanje stvari (Nokia PC Suite 6.5) želio sam povezati Nokiu preko infrared porta no svaki put kad pokrenem taj program veza između računala i telefona se ugasi. Čim ugasim taj Nokiin program veza između infrared uređaja i Nokie se ponovo uspostavi i moguća je jednosmjerna veza s onim osnovnim windows programom za transfer podataka na mob.

Zvao sam tamo i rečeno je da je moguće da sam Nokiin program ima neki bug pa me zanima zna li netko postoji li negdje nekakva zakrpa ili neki način kako prebaciti kontakte? Puno vam hvala i strašno bi cijenio svaki brzi odgovor jer bi volio što prije zamijeniti ovu Nokiu za novu. Hvala
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2006 u 16:50
Zaboravi kontakte, menjaj za novu dok još možeš!
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2006 u 17:16
MA promjenit će meni oni nju svakako. Treba mi pomoć oko ovog gore, molim
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
Roteiro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roteiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2006 u 20:29
ak ništa drugo uđi u excel i ručno ak ti je baš tolko hitno
To sam ja...
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2006 u 22:32
U pravu je Roteiro. Jer taj IC vise ne radi, neg sto radi. I puno je problema s njim...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.