Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Opet dosadjujem
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Opet dosadjujem

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Opet dosadjujem
    Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2006 u 13:04

Evo za sve vas lude: znam da ovo nije vrijeme  ni mjesto,ali jednostavno ne mogu,a da ovo ne kazem.Neki od vas su izgleda zbilja izgubili kompas.Pa,zasto morate imati bas sve serije na divx-u ili dvd-u?Nitko nece propast ako ne budete imali i epizodu serije LOST.Tek je prva sezona gotova,u USA ide vec druga,pa ce kod nas nakon sto tamo "otpili" svoje.Da se razumijemo,od svih serija koje su se pocele prikazivat prosle godine kod nas,jedino mi se dopala LOST i OZ(koja ima na zalost samo 56 epizoda).Svejedno,koji ce mi vrag cijela prva sezona na dvd-u ili divx-u?Cemu to?Cini mi se da ste vi na zalost od onih koji cijelo vrijeme sjede za kompom i ne znaju ni za sto drugo u zivotu.Ono,svaki dan barem po 5 sati sjedenja jer morate imat neki glupi film prije nego sto je prikazan u kinu.A i zalosno je da vecina vas stare filmove(prije sedamdesetih)tako sikanira i kaze da su dosadni.NE RADE SE FILMOVI SAMO ZA ZABAVU!Bit nekih je u tome da sadrze zrnce ili malo vise od pitanja: tko smo mi,zasto smo tu i gdje idemo?Ali cini se da vas radije zanimaju uzasne koljacine tipa hellraiser ili svi silni japanski horori.

Cinjenica je i ovo:kao i glazba,i film se ozbiljno ukiselio,tako da je doista malo filmova za koje se moze reci da su izvrsni,a ne da se u njima sepire tzv. glumci i glumice.Ali,koga briga za to,kad vi u Valentinovu slinite nad Denise Richards...Znam da ce ovo razljutit barem 90% i vise clanova,ali vise ne mogu slusat i citat glupe komentare.Pa vam saljem i savjet: znate onu enciklopediju "Zuti titl" objavljenu prosle godine?E,pa autori su na poledjini ostavili svoje mail adrese,pa ih slobodno mozete pitati za preopruke i divx-e jer ih sigurno imaju mali milijun(inace to je drugacija filmska enciklopedija)-UKOLIKO VEC NISTE.

I na kraju jos ovo: IMATE ZBILJA NISKE KRITERIJE i ja za razliku od mnogih ne vidim smisao u prebacivanju iz avi-ja u dvd.Cemu to?Prebacit vec komprimirani format u dvd?Ma,kome to treba kad ionako bez puno muke mozete sprziti film na dvd-u?

I JOS OVO: Radije cu kupit film na dvd-u u originalu ako je toliko dobar,nego se zafrkavat sa sjedenjem ispred kompa.Iako ih je malo.

BTW ovo nije vazno,ali imam oko 670 audio cd-a(koji nisu prebaceni iz mp3-a u cda format).Od tih 670 komada,400 JE ORIGINALA!Pa si vi mislite!

I KLADIM SE DA UKOLIKO I PROCITATE OVO,DA CE VASE IZRAZAVANJE BITI RAVNO NULI JER CETE MI HEBAT SVE ZIVO.OPROSTITE JEBAT!

Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2006 u 13:20
Ja imam 100 divx-a i sve mucke koje su izašle sa jutarnjim. Jel i ja spadam tu gore?
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2006 u 13:39
boni

stvarno ne znam tko ce se uvrijediti na tvoj post, ja ga nisam niti malo ozbiljno shvatio, takvih kao ti ima pun ku**c na netu i treba ih samo izbjegavati
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2006 u 15:36

Nisi u pravu boni, pogledaj postove malo bolje. Videces da su stari filmovi No 1 u vecini nasih kolekcija. 

No, o ukusima... znas vec.

Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2006 u 17:36
Originalno postovano od strane boni boni piše:

Evo za sve vas lude: znam da ovo nije vrijeme  ni mjesto,ali jednostavno ne mogu,a da ovo ne kazem.Neki od vas su izgleda zbilja izgubili kompas.Pa,zasto morate imati bas sve serije na divx-u ili dvd-u?Nitko nece propast ako ne budete imali i epizodu serije LOST.Tek je prva sezona gotova,u USA ide vec druga,pa ce kod nas nakon sto tamo "otpili" svoje.Da se razumijemo,od svih serija koje su se pocele prikazivat prosle godine kod nas,jedino mi se dopala LOST i OZ(koja ima na zalost samo 56 epizoda).Svejedno,koji ce mi vrag cijela prva sezona na dvd-u ili divx-u?Cemu to?Cini mi se da ste vi na zalost od onih koji cijelo vrijeme sjede za kompom i ne znaju ni za sto drugo u zivotu.Ono,svaki dan barem po 5 sati sjedenja jer morate imat neki glupi film prije nego sto je prikazan u kinu.A i zalosno je da vecina vas stare filmove(prije sedamdesetih)tako sikanira i kaze da su dosadni.NE RADE SE FILMOVI SAMO ZA ZABAVU!Bit nekih je u tome da sadrze zrnce ili malo vise od pitanja: tko smo mi,zasto smo tu i gdje idemo?Ali cini se da vas radije zanimaju uzasne koljacine tipa hellraiser ili svi silni japanski horori.

Cinjenica je i ovo:kao i glazba,i film se ozbiljno ukiselio,tako da je doista malo filmova za koje se moze reci da su izvrsni,a ne da se u njima sepire tzv. glumci i glumice.Ali,koga briga za to,kad vi u Valentinovu slinite nad Denise Richards...Znam da ce ovo razljutit barem 90% i vise clanova,ali vise ne mogu slusat i citat glupe komentare.Pa vam saljem i savjet: znate onu enciklopediju "Zuti titl" objavljenu prosle godine?E,pa autori su na poledjini ostavili svoje mail adrese,pa ih slobodno mozete pitati za preopruke i divx-e jer ih sigurno imaju mali milijun(inace to je drugacija filmska enciklopedija)-UKOLIKO VEC NISTE.

I na kraju jos ovo: IMATE ZBILJA NISKE KRITERIJE i ja za razliku od mnogih ne vidim smisao u prebacivanju iz avi-ja u dvd.Cemu to?Prebacit vec komprimirani format u dvd?Ma,kome to treba kad ionako bez puno muke mozete sprziti film na dvd-u?

I JOS OVO: Radije cu kupit film na dvd-u u originalu ako je toliko dobar,nego se zafrkavat sa sjedenjem ispred kompa.Iako ih je malo.

BTW ovo nije vazno,ali imam oko 670 audio cd-a(koji nisu prebaceni iz mp3-a u cda format).Od tih 670 komada,400 JE ORIGINALA!Pa si vi mislite!

I KLADIM SE DA UKOLIKO I PROCITATE OVO,DA CE VASE IZRAZAVANJE BITI RAVNO NULI JER CETE MI HEBAT SVE ZIVO.OPROSTITE JEBAT!

A neki ljudi se bune sami protiv sebe, jer im sve oko njih smeta i nitko ih više ne doživljava...Imaš problema? Htio bi mjenjat svijet? pa kreni brate, nitko te ne drži ali kreni od bitnijih stvari vezanih uz tvoju egzistenciju, a nas pusti na miru...
Nitko te ne dira i nikog ne diraj..Tvoje mišljenje je suvišno, pogotovo ako je takvo kakvo je, odnosno iznio si ga na krivom mjestu jer ovdje ljudi rade nešto što vole-gledaju, snimaju, razmjenjuju FILMOVE. A tko si ti da sudiš kriterije nas ovdje? Naši kriteriji ne valjaju a jedino tvoj je dobar (sad ćeš reći da nisi to mislio)...isto ko i onaj vic o muji kad vozi autocestom u krivom smjeru i onda kaže da 100-tine budala voze u krivom smjeru a jedino on u pravom..
Vidim da si iziritiran nečim, ali bolje onda sjedni za zahodsku školjku, prije toga spusti poklopac, uzmi smokvin list i dobro se izdrkaj...vidjet ćeš da će ti bit lakše!
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2006 u 17:53

Joooooj ne citiraj ga, please...

A u pravu si to za drk

Na vrh
+ Damien + View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj + Damien + Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2006 u 01:01
Dngy kralj si!
" Of all the things I've lost, I miss my mind the most! "
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2006 u 01:13

baš dosađuješ

i pogledaj link u mome profilu

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.