Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Radio na kompu
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Radio na kompu

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
the ring 2 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj the ring 2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Radio na kompu
    Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2006 u 22:07
Jel mogu nekak spojiti liniju na komp tako da  mogu snimat mjuzu s radija .
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

May the Force be with you...

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2006 u 22:17
Mislim da nemožeš, ja imam aux kabel ali to ne pomaže, to je samo za zvuk sa kompa na zvučnike na liniji!

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj the ring 2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2006 u 22:20
to imam i ja. Periljam mp 3 ice s kompa na liniji

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj the ring 2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2006 u 23:32
Jel zna ko? Mislim vjerni sam slusatelj Lekenika pa mi treba da snimim pjesme koje sviraju.

Usput jel ima jos koji ljubitelj Banovine i Lekenika?
Na vrh
Suwejdan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Suwejdan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2006 u 20:31
Ja imam neki mali Sony kasetofon-radio i na komp ga spojim na zvucnu kartu kabelom koji na obje strane ima prikljucke kao sto su na zvucnicima.
Kada nesto pustim sa kasete ili sa radia zvuk ide na zvucnike kompa. Pokrenem Cool Edit podesim ga za snimanje i snimam koliko hocu.
Snimci su izvrsnog kvaliteta.
Isto radim i sa diktafonom, samo njega spajam na izlaz za slusalice.
Dr.Suweydan
Na vrh
turky_ View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj turky_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2006 u 20:44

ringi,prijatelju...slusam ti ja 99,1 i 91,1.. .s kojeg si brda???

ovo mozes spojit...kupis audio kabl i ustekas ga u radio (slusalice) i u komp u zvucnu...nabavi sound forge ili wave lab i u njima mozes snimati pjesme!!!!

mario_turkovic@net.hr
Na vrh
dragon-fly View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dragon-fly Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2006 u 21:44
Kod mene se sluša Radio Martin!
O ISUSE

NA NEBESU

DAJ POMOZI

PLAVOM DRESU

PLAVOM DRESU

PLAVOJ BOJI

O,ISUSE MI

SMO TVOJI!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2006 u 23:44
Originalno postovano od strane the ring 2 the ring 2 piše:

Jel mogu nekak spojiti liniju na komp tako da  mogu snimat mjuzu s radija .

Za ovo ne znam baš tačno, ali znam da se kod nas, ima da kupi USB radio ( košta oko 300 dinara) Liči na MP3 player, samo što se lepo uključi na komp i svira ...sa radio stanica. Siguran sam da je preko njega mnogo bolji zvuk...
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj the ring 2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2006 u 19:11
To te ja pitam  turky- nije bas brdo, Rakitovec a ti
Na vrh
turky_ View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj turky_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2006 u 19:21

To te ja pitam  turky- nije bas brdo, Rakitovec a ti

Pokupsko...jesi slozio radio???

mario_turkovic@net.hr
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj the ring 2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2006 u 19:28
Ma nisam malo prije sam procitao sve ovo
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj the ring 2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2006 u 19:32
A taj kabel mogu i sam naparaviti jel da? 
Na vrh
turky_ View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj turky_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2006 u 19:37

nemos sam napraviti...odes u Zg u cipoteku ili imas u gorici na plesu onaj ducan...neznam kak se sad zove...kod bakarica je...i tam kupis kabl..nije ti skup!!

mario_turkovic@net.hr
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj the ring 2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2006 u 19:45
prije ga budem kupil u gorici. Velis audio kabel ak se ne varam
Na vrh
turky_ View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj turky_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2006 u 19:51
da audio....imam doma viska,os da ti sendam mailom??
mario_turkovic@net.hr
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

May the Force be with you...

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2006 u 21:06
aj meni pošalji kabl, moš i malo izolirke ak imaš
Na vrh
dragon-fly View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dragon-fly Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2006 u 13:04
Originalno postovano od strane turky_ turky_ piše:

nemos sam napraviti...odes u Zg u cipoteku ili imas u gorici na plesu onaj ducan...neznam kak se sad zove...kod bakarica je...i tam kupis kabl..nije ti skup!!

A MOŽEŠ NAPRAVIT...

O ISUSE

NA NEBESU

DAJ POMOZI

PLAVOM DRESU

PLAVOM DRESU

PLAVOJ BOJI

O,ISUSE MI

SMO TVOJI!
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj the ring 2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2006 u 20:39

Kak ste duhoviti, a kako bi to trebalo izgledati, jel bi prosao kabl od zvucnika, crkli su.

Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2006 u 21:15

Ja sam to jednostavno napravio.Uzeo sam obični chinch kabel od metar kojemu su ob jack-a jednaka (kao od slušalica ili sl.) jedan sam ubo na liniju gdje idu slušalice a drugi u zvučnu kart. i radi...

Pozdrav

Pomozite u ostvarivanju premium accounta na RS.com...Downloadajte ovaj fajl od 1MB.Hvala puno...
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj the ring 2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2006 u 22:54

To je i meni palo napamet, ali posto sam ljen ko crna zemlja nije mi se dalo raditi jer nisam bio siguran da ce to funkcionirati.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.