Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mućke PROBLEM!!!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Mućke PROBLEM!!!

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Mućke PROBLEM!!!
    Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2006 u 02:31
Kupio sam danas (sad već jučer) 12.DVD Mućki što izlaze sa Jutarnjim i imam je**ni problem. Druga epizoda na DVD-u mi završava iznenada (tj. prekida se) točno u 42.minuti. Radi se o epizodi "Sickness & Wealth", koja bi trebala trajati 50.minuta.

Sad me zanima jel itko kupio ovaj DVD? Ako je dali ima isti problem? Molim vas da mi odgovorite da znam hoću li sutra ić zamjenit DVD il mi je život zaku***!
Na vrh
lucky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lucky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2006 u 07:19
ISTI SLUČAJ JE I KOD MENE. ZNAČI DA JE DVD S*EBAN
lUcky
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2006 u 14:28
KOJI KRETENI, IDIOTI ŠUGAVI
NEMOGU NI IZDAT CIJELU EPIZODU
JOŠ NA PRIJAŠNJIM DVD-IMA BI BILO PROBLEMA S TITLOVIMA, AL OVO JE VRHUNAC. JE** IM M***U CIG***KU

Ažurirao dajmiDivX
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2006 u 14:30
a sta si ocekivao za 30 kuna?
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2006 u 14:31
Kvragu pa bar ispravni video ako ništa drugo
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2006 u 14:32
ja sam juce kupio maglu i dobio sam sto sam ocekivao, dakle, malo bolji divx a ne dvd

Ažurirao speedy
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2006 u 14:36
Počet ću plakat...Idem im slat mail i jeb** ma*** shugavu
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2006 u 14:38

ocemo napravit neku peticiju? mislim, peticije su u modi, ajomo i mi neku pokrenut
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2006 u 02:10
Zanima me jel normalno izdavanje Specijala na DVD-u odvojenom od svoje sezone?
Hoću reći kada gledam na TV.com vidim da je serija išla sve epizode redom, a ovi debili iz Jutarnjeg (BTW majku im je**m) ne izdaju zadnje epizode svake sezone redovno, nego kad ih se nakupi izdaju na zasebnom DVD-u kao Specijale. Pa sad tako u međuvremenu nisu izdali 7 epizoda kada su trebale izaći nego ih treba čekati na tobože Special DVD-u.
Jel sjebo Jutarnji (grrrr), il je to stvarno kod nas išlo tako?
Na vrh
the_playa View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj the_playa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2006 u 03:42
ja imam isti problem....
bar bi mogli tu epizodu ugurat na zadnji dvd...
ja cuo da ce ih izaci 14 (mozda nije tocno, nadam se, jer imaju jos dvije i pol sezone i hrpu specijala za izdat)
Na vrh
Surtur View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Surtur Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2006 u 09:12
jel ima itko sve mucke? nemoraju imati titl niti biti ove iz jutarnjeg lista, treba ju mi sezone 5+ i specijali
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2006 u 13:28
Originalno postovano od strane the_playa the_playa piše:

ja imam isti problem....
bar bi mogli tu epizodu ugurat na zadnji dvd...
ja cuo da ce ih izaci 14 (mozda nije tocno, nadam se, jer imaju jos dvije i pol sezone i hrpu specijala za izdat)

Pa ja ću popizdit! Di si čuo da će ih izaći 14? Ako to naprave zadavit ću ženu na kiosku ni krivu ni dužnu
Na vrh
the_playa View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj the_playa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2006 u 16:09
ja sam ti to procitao u jutarnjem jedno dva tjedna prije nego je izasao prvi dvd
toplo se nadam da nije tako.....
totalno sam se veselio CIJELOM serijalu, ali...
Na vrh
duci View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj duci Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2006 u 13:48
meni je žena na kiosku rekla da će ih izaći 20 dvd-a....možda je bubnula ali vidit ćemo....što se tiče 12. dvd-a i mene jebe tj. prekine mi negdje pri kraju na drugoj seriji.....
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2006 u 14:22
Daj bože da izađu sve, pa ću se pozabavit i presnimit ih ponovno sve po redu na nove DVD-ove, ma samo da sve izađu
Na vrh
the_playa View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj the_playa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2006 u 10:21
ja dobio mail iz jutarnjeg da ce ona nepotpuna epizoda biti objavljena na 14-to dvd-u, znaci sljedeci petak

OLE!!!!!
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2006 u 14:29
ZAKONNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN NNNNNNNNNNNNN

Ažurirao dajmiDivX
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2006 u 16:48
Originalno postovano od strane the_playa the_playa piše:

ja dobio mail iz jutarnjeg da ce ona nepotpuna epizoda biti objavljena na 14-to dvd-u, znaci sljedeci petak

OLE!!!!!

Jel znaš oće izać sve epizode?
Na vrh
the_playa View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj the_playa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2006 u 06:45
to sam isto pitao u mailu, ali , zanimljivo, na to pitanje nisam dobio odgovor
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2006 u 00:02
Bloody Hell!!! PREDIVNO!!!
Tek sam sada skužio da Mućke izlaze na dvoslojnim DVD-ima u punoj kvaliteti!!! Nemreš belivat. O da samo izdaju sve epizode...

Ako izađu sve epizode očekujte moju ponudu: Sve epizode po redu s izbornikom BEZ Shrinkanja na DVD-R!!! Povoljno!!!
Eh samo da sve izađu, joj idem se molit ciao...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,273 sekundi.