Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kompresovanje MPEG-2
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Kompresovanje MPEG-2

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Kompresovanje MPEG-2
    Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2006 u 13:36
Već duže vreme za kompresovanje MPEG-2 fajlova u AVI koristim XMPEG ( razne verzije) trenutno 5.0.3. beta 2.
Da li neko ima bolji predlog?
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2006 u 13:39
autoGK

jedina zamjerka na isti je sto nema puno opcija za podesavanje(meni jako potreban croping i "logoaway" ili-ti remove logo)
sve u svemu, koristim ga za ripanje dvda i jako je dobar
Na vrh
kidr View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kidr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2006 u 13:42
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Već duže vreme za kompresovanje MPEG-2 fajlova u AVI koristim XMPEG ( razne verzije) trenutno 5.0.3. beta 2.

virtualdubmod
EasyDivX
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2006 u 13:44
Originalno postovano od strane kidr kidr piše:

Originalno postovano od strane darije darije piše:

virtualdubmod
EasyDivX

Meni se XMPEG čini boljim od VirtualDubMod. EasyDivX nisam probao.
TNX u svakom slučaju.
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2006 u 13:50
a moj odgovor?
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2006 u 16:09
Originalno postovano od strane speedy speedy piše:

a moj odgovor?

Izvini ali ne volim AutoGK. Ja za prebacivanje iz DVD u DivX (XviD) koristim Gordian Knot-a. Takođe, mislim da se sa AutoGK ne mogu prebacivati samostalni MPEG-2 fajlovi( što ja imam) a bez IFO fajlova....
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2006 u 16:11
napravis DVD od toga filea tj authoring DVDa
ja tako radim, pa makar je zamorno, a tako i izbacim reklame i slicna sranja(stavim ih kao chaptere i u dvd decrypteru ih ne oznacim da ripa na hdd)
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2006 u 16:13
Uh, suviše komlikovano. U tom slučaju probaj XMPEG - jednostavniji je 2x!
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2006 u 16:14
probao, jako lose odradi posao
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2006 u 16:19
Pa ne znam, ja sam dobijao sasvim dobar kvalitet slike....
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2006 u 16:20
zasto onda trazis bolji program?

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2006 u 16:23
Toliko programa ima, da jednostavno ne uspevam da ostanem u "trendu" , pa rekoh možda neko ima neki bolji....
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2006 u 16:34
Ljudi, ako znate sve živo što se može znat o kompresiji DVD-a koristite Gordian Knot. A ako neznate koristite Auto Gordian Knot. Mislim da od ovoga jednostavnije ne može biti.

Pozdrav
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2006 u 16:38
ALI JE IMAM SAMO JEDAN ( JEDINI) MPEG-2 FAJL OD 5 GB, A HOĆU DA GA SMANJIM NA 4,3!!!!!! NIJE PRAVI DVD!!!!!
I DA , KORISTIM GORDIAN KNOT!!!!!!!
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2006 u 16:41
napravi authoring dvda i shrinkaj ga
zatim ga samo "extraktiras" u mpeg i to je to
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2006 u 16:41
zapravo, ne moras praviti authoring
pomocu dvd-lab pro ga mozes smanjiti
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2006 u 17:00

autoGK

jedina zamjerka na isti je sto nema puno opcija za podesavanje(meni jako potreban croping i "logoaway" ili-ti remove logo)

Kako nema croping? Kada odabereš IFO file jednostavno pritisni CTRL+F9 i dobit ćeš popis skrivenih opcija uključujući croping. A za remove logo mislim da nema opcija, jel misliš da ne dolazi na početku filma logo DivX-a?
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2006 u 17:05
Originalno postovano od strane dajmiDivX dajmiDivX piše:

autoGK

Kako nema croping? Kada odabereš IFO file jednostavno pritisni CTRL+F9 i dobit ćeš popis skrivenih opcija uključujući croping. A za remove logo mislim da nema opcija, jel misliš da ne dolazi na početku filma logo DivX-a?

Ode moja tema.....
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2006 u 17:28
Originalno postovano od strane dajmiDivX dajmiDivX piše:

probat cu

THX
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,207 sekundi.