| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Umimachi Diary Aka Our Little Sister (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Umimachi Diary Aka Our Little Sister (2015)Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2016 u 20:50 |
|
Our Little Sister (2015) Umimachi Diary (originalni naslov) ![]() Žanr: Drama Trajanje: 128 min Država: Japan Jezik: Japanski Režija: Hirokazu Koreeda Scenario: Hirokazu Koreeda po mangi Akimi Yoshide Uloge: Haruka Ayase ... Sachi Masami Nagasawa ... Yoshino Kaho ... Chika Suzu Hirose ... Suzu Asano Ryô Kase ... Sakashita Tri sestre žive zajedno u kući pokojne bake. One žive zajedno od kako je njihov otac otišao od kuće zbog druge žene. Žive zajedno od kako je njihova majka imitirala muža i pobegla sa drugim muškarcem. Najstarija, Sachi (29) radi kao medicinska sestra u lokalnoj bolnici i "zamenska" majka je sestrama Yoshino (22) i Chika (19). Jednog dana saznaju da im je otac umro i nevoljko idu na sahranu u drugi grad. Tamo se događa nešto neočekivano - upoznaju polusestru Suzu (13) i odmah padaju pod čari ovog izuzetnog mladog bića. Predosećajući da Yoko, očeva udovica, neće biti odgovarajuća starateljka, Sachi poziva Suzu da se preseli kod njih... Prevode uradili zorduki Kunshin Ažurirao bojan969 - 05.Ožujak/Mar.2016 u 21:34 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2016 u 18:40 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Vilin
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 24.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 1084 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2018 u 14:35 |
|
Odličan kao i uvek Koreda. Lepa i dobro razrađena priča o porodičnim odnosima i ulozi žena u japanskom društvu. Ali "Like father, like son" mu je zasada nedostižan.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |