Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Smert Shpionam. Udarnaya Volna Aka Spies Must Die. Blast Wave (2013)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Smert Shpionam. Udarnaya Volna Aka Spies Must Die. Blast Wave (2013)

Smert shpionam. Udarnaya volna

Smert shpionam. Udarnaya volna (2013)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2013

Žanr:

akcija
 Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
kumek View Drop Down
Master translator
Master translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj kumek Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Smert Shpionam. Udarnaya Volna Aka Spies Must Die. Blast Wave (2013)
    Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2016 u 11:56
Smert shpionam. Udarnaya volna aka Spies Must Die. Blast Wave (2013)
Ruski naziv:
Смерть шпионам: Ударная волна
Mini serija - 4 epizode

IMDB
КиноПоиск

Ratni, krimi, triler

U maju 1943. general  major Polunočenko, načelnik štaba SMERŠ-a, daje zadatak Nikolaju Kovaljčuku, mladom poručniku iz državne bezbednosti, da proveri podatke o Venjaminu Šabaljinu, domaru škole za koga se interesuju Nemci. Kovaljčuk otkriva da je Šabaljin nuklearni fizičar i bivši naučnik na Harkovskom fizičko-tehničkom institutu. Domar je bio uhapšen u slučaju fizičara optuženih za sabotažu u SSSR. Međutim, zajedno sa Georgom Hotermansom, nemačkim fizičarem, optuženim za špijunažu, pobegao je na putu do logora.
Uskoro obaveštajna služba dobija informaciju da zbog opasnosti od sovjetske ofanzive Nemci planiraju da demontiraju uranijumski reaktor iz Harkovskog instituta i da ga prebace u Nemačku.

Režija: Aleksandar Daruga
Scenario: Igor Ter-Karapetov
Glavne uloge: Pavel Trubiner, Julija Meljnikova, Dmitri Suržikov, Ivan Mackevič, Valerij Afanasijev, Dmitri Muhin, Tatjana Čerdinceva

Prevod:
kumek
TITLOVI

Ažurirao kumek - 26.Veljaca/Feb.2016 u 14:12
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Veljaca/Feb.2016 u 22:44

Hvala kumek ruza

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.