| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Smert Shpionam. Udarnaya Volna Aka Spies Must Die. Blast Wave (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
kumek
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Master translator
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Tema: Smert Shpionam. Udarnaya Volna Aka Spies Must Die. Blast Wave (2013)Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2016 u 11:56 |
|
Smert shpionam. Udarnaya volna aka Spies Must Die. Blast Wave (2013)
Ruski naziv: Смерть шпионам: Ударная волна Mini serija - 4 epizode ![]() IMDB КиноПоиск Ratni, krimi, triler U maju 1943. general major Polunočenko, načelnik štaba SMERŠ-a, daje zadatak Nikolaju Kovaljčuku, mladom poručniku iz državne bezbednosti, da proveri podatke o Venjaminu Šabaljinu, domaru škole za koga se interesuju Nemci. Kovaljčuk otkriva da je Šabaljin nuklearni fizičar i bivši naučnik na Harkovskom fizičko-tehničkom institutu. Domar je bio uhapšen u slučaju fizičara optuženih za sabotažu u SSSR. Međutim, zajedno sa Georgom Hotermansom, nemačkim fizičarem, optuženim za špijunažu, pobegao je na putu do logora. Uskoro obaveštajna služba dobija informaciju da zbog opasnosti od sovjetske ofanzive Nemci planiraju da demontiraju uranijumski reaktor iz Harkovskog instituta i da ga prebace u Nemačku. Režija: Aleksandar Daruga Scenario: Igor Ter-Karapetov Glavne uloge: Pavel Trubiner, Julija Meljnikova, Dmitri Suržikov, Ivan Mackevič, Valerij Afanasijev, Dmitri Muhin, Tatjana Čerdinceva Prevod: kumek TITLOVI Ažurirao kumek - 26.Veljaca/Feb.2016 u 14:12 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Veljaca/Feb.2016 u 22:44 |
|
Hvala kumek ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |