| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Banditskiy Peterburg: Baron (2000) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Banditskiy Peterburg: Baron (2000)Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2016 u 02:48 |
|
Banditskiy Peterburg: Baron (2000) ![]() Režija: Vladimir Bortko Scenarij: Vladimir Bortko Žanr: Krimi, Drama Jezik: Ruski Država: Rusija Trajanje: 1 sezona / 5 epizoda / 262 min. Lev Borisov ... Victor Pavlovich Govorov Kirill Lavrov ... Mikheev - 'Baron Aleksey Devotchenko ... Styopa Markov Evgeniya Kryukova ... Pospelova Stari lopov poznat kao Baron, zajedno sa pomoćnikom, obija stan bivšeg saradnika i krade "Eginu" Rembrantovu sliku. Uskoro Barona dopada zatvora. U zatvoru zaveštava novinaru Andreju Serjoginu da uzme sliku od njegove žene i vrati je u Ermitaž, pre nego što se slike dokopa kriminalni vođa Peterburga - Vitka Antibiotik. Serjogin kreće sam u potragu za slikom. Banditi i korumpirani policajci koji se plaše da će na svetlost isplivati pričao o falsifikatu u Ermitažu, svim silama pokušavaju da ga zaustave. Serjoginu preostaje da ide do kraja u svojoj potrazi... Tekst za temu napisao i prevode najavio: jevstatije |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2016 u 23:01 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |