Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - TALES FROM THE CRYPT (serija)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

TALES FROM THE CRYPT (serija)

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
HENKY View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HENKY Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: TALES FROM THE CRYPT (serija)
    Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2006 u 04:25
IMA MOŽDA NEKO OVU SERIJU NA Divx-u, DVD-U ili bilo kako ?

sjećam se da sam uvijek gledao tu seriju nekada davno, ali se jako malo sjećam, pa bi je volio opet pogledati.

molim vas ako je neko ima da mi javi. ili ako mi neko moĹľe to skinuti ako ima brzi internet.

pliiiiiiiiiiiiiz !!!!!!
Na vrh
caligari View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj caligari Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2006 u 15:35
ili ako neko ima stari serijal "tales from the darkside" ja bih voleo to da imam

inace posedujem kompletnu seriju stare zone sumraka u dvd kvalitetu (156 epizoda/4 sezone)
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2006 u 15:55
Henky, da nemaš neki spisak epizoda? Ima samo par dobrih, al ne znam koje su..
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2006 u 03:13
upravo skidam prvu sezonu

Tales From The Crypt - Season 1

1-01 The Man Who Was Death
1-02 And All Through the House
1-03 Dig That Cat...He's Real Gone
1-04 Only Sin Deep
1-05 Lover Come Hack To Me
1-06 Collection Completed

Total Time: 2:39:46
All Ripped to Xvid-AC3
Na vrh
HENKY View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HENKY Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2006 u 18:14
javi mi kad budeš skinuo cijelu sezonu. inače, čuo sam da je 2. sezona najbolja, ali valjda ni prva nije loša.
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2006 u 18:30
ako se pojavi druga sezona skinut cu i nju
Na vrh
jerincsson View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jerincsson Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2006 u 23:15
poštovanje henky.....hoćemo li riješiti one cd-ove koje sam nabavio za tebe? bilo bi krajnje vrijeme

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2006 u 02:44
jel ima tko ostale sezone tales from the crypt????????
Na vrh
Birdflesh View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Birdflesh Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2006 u 11:16
Originalno postovano od strane speedy speedy piše:

upravo skidam prvu sezonu

Tales From The Crypt - Season 1

1-01 The Man Who Was Death
1-02 And All Through the House
1-03 Dig That Cat...He's Real Gone
1-04 Only Sin Deep
1-05 Lover Come Hack To Me
1-06 Collection Completed

Total Time: 2:39:46
All Ripped to Xvid-AC3

i..jel se skinulo?
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2006 u 15:20
Ima na TV Underground svih 7 sezona (1989-1995). Preko eMule. Pa, ko voli... 
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2006 u 15:22
skinup sam, da

ajd neka netko preko emule skine sto moze, meni nece da skida preko njega
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2006 u 15:26

eMule je super, al nemam ADSL

preko kabela nema sanse

Na vrh
HENKY View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HENKY Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2006 u 19:14
valjda će se naći neko ko će skinuti i drugu sezonu.
ima neko možda titlove za tu seriju, ili zna di ih mogu skinuti ?
speedy, na koliko će dvd-a stati te epizode ?
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2006 u 19:30
Od druge sezone ima samo jedna epka...
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2006 u 20:54
prva sezona ima samo 1gb

svaka epka traje 20ak minuta i ide na 175 mb
Na vrh
Birdflesh View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Birdflesh Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2006 u 14:51

i jel nabavio tko prvu sezonu(osim speedy-a).čovjek se ne želi trejdat dok ne skine sve sezone,hm
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2006 u 14:53
ide na 1gb, zao mi je DVDa
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2006 u 10:26
ljudi, pojavila se druga sezona na bitjuhi i ide cijela na 4,5gb
dakle, 18 epizoda DVD FORMAT na jednom DVD mediju, da li da skidam to?
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2006 u 14:39
skidaj
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2006 u 14:41
cuj, puno je 4 i pol giga

procitaj jos jednom:
18 epizoda DVD FORMAT na jednom(1) DVD mediju
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,201 sekundi.