Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Hidden (1987)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Hidden (1987)

The Hidden

The Hidden (1987)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Prikriven

Godina:

1987

Žanr:

kriminalistički, akcija, znanstvena fantastika, triler, horor

Trajanje:

97 min

Režija:

Jack Sholder

Scenarij:

Jim Kouf

Glavne uloge:

Kyle MacLachlan
  >  Lloyd Gallagher
Lin Shaye
  >  Carol Miller
William Boyett
  >  Jonathan Miller
Katherine Cannon
  >  Barbara Beck
Larry Cedar
  >  Brem
Claudia Christian
  >  Brenda Lee Van Buren
Kristen Clayton
  >  Juliet Beck
Duane Davis
  >  Eddie
Clarence Felder
  >  Lt. John Masterson
Clu Gulager
  >  Lt. Ed Flynn
James Luisi
  >  Ferrari Salesman
John McCann
  >  Senator Holt
Chris Mulkey
  >  Jack DeVries
Michael Nouri
  >  Tom Beck
Ed O'Ross
  >  Cliff Willis
Whitney Reis
  >  Liz
Frank Renzulli
  >  Michael Buckley
Richard Brooks
  >  Sanchez

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Hidden (1987)
    Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2016 u 08:58
The Hidden (1987)

Režija: Jack Sholder
Scenarij: Jim Kouf (as Bob Hunt)
Žanr: Action, Crime, Horror

Jezik: English
Država: USA
Trajanje: 1h 36min

Uloge:

Kyle MacLachlan ... Lloyd Gallagher 
Michael Nouri ... Tom Beck  
Claudia Christian ... Brenda Lee Van Buren 
Clarence Felder ... Lt. John Masterson 
Clu Gulager ... Lt. Ed Flynn 
Ed O'Ross ... Cliff Willis 
William Boyett ... Jonathan Miller 

Film otvara donedavno normalan poslovni čovjek koji je odjednom skrenuo sa uma, opljačkao niz dućana, brutalno pobio sve koji su mu naletili na put i murja ga jedva uspijeva uloviti i izrešetati. Sve bi bilo potpuno normalno da tip ne može nikako umrijeti i u bolnici pokaže svoje pravo ja – sa povraćanjem poveće vanzemaljske ličinke u usta drugog tipa koji sada preuzima njegovu “ulogu”.

izvor:hororhr

Preveo: rozanik

Na vrh
rozanik View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rozanik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Svibanj/May.2019 u 18:48
moze li da se preradi ovo prevela u preveo... mislim, nisam zensko. ha, ha....
Izbavite me iz ove zemlje robova, gde sve vrvi od bena i lopova, gde svaki tat i bena cenu ima, pa ipak nizašto, prodaje se svima.
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Svibanj/May.2019 u 19:03
dokažiLOLLOL  selfi u kožnim tangama bude dovoljanLOLLOL
Na vrh
rozanik View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rozanik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Svibanj/May.2019 u 02:49
hvala
Izbavite me iz ove zemlje robova, gde sve vrvi od bena i lopova, gde svaki tat i bena cenu ima, pa ipak nizašto, prodaje se svima.
Na vrh
sasa-stipisic View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sasa-stipisic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2022 u 14:56
Odličan akcijski SF triler, skriveni dijamant 80-ih spomenutog "mix žanra". Film pun dinamike sa zanimljivom pričom, scenarij je za ovaj žanr iznad prosječan, gluma isto za pohvalu skoro pa svih glumaca. Neka nazovi siromašnija verzija filmova "Thing" ili "Terminator", ali po stilu, temi i zračenju pliva u tim vodama. Onaj ko voli spomenute filmove, volit ce i ovaj.
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2022 u 15:03
Primer kako se nekad sa malo para pravio odlican SF film.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2024 u 18:50
Kako sam ga podosta zaboravio, ponovio sam i moram reći da mi nije tako dobar kao nekad.
Ali nije problem u filmu, nego u vremenu.

Ni tada kad je film snimljen nije imao originalnu ideju.
Opsjednutost, u ovom slučaju je to vanzemaljska, provlači se kroz filmove pa valjda otkad filmovi postoje.
Međutim demon/vanzemaljac ovdje nije zao eto samo zato što je zao pa da bezrazložno maltertira ljude.
Ima on svoju plan, a to je mic po mic preuzeti ljude na položaju, pa na kraju i predsjednika SAD-a jer teži za moći.

Uz kvalitetnu scifijevsku kritiku poremećenih društvenih (i osobnih) životnih vrijednosti, naš "zlotvor" nije samo ime i nekakvo ljigavo pužoliko biće, ima i svoj karakter.
Ne mislim na dio tko mu stane na put, više ga nema, ne.
Alien obožava žestoku glazbu (usput, glazba u filmu je vrhunska). I ferarije.
Pa će skrenuti s glavnog cilja tu i tamo zbog dobre mjuze ili auta.
A jurnjave auta nisu nimalo amaterske, fino je to sve odrađeno, gleda se s guštom.

I konačno, ovo je ja mislim jedini film u kojem mi se McLachlan nijednom nije popeo na vrh glave.
Ne znam kako je režiser uspio pritajiti taj njegov "talent", ali evo, uspio je.

Da se vratim na to zašto mi nije ko nekad.
U međuvremenu sam pogledao masu drugih što filmova što serija, i popriličan broj njih je jednostavno digao ljestvicu.
Sjetimo se samo ST:TNG epizode Conspiracy gdje je parazitskim alienima također cilj preuzimanje moći.

Drugim riječima, nakon filma pojavilo se slađih bombona.
Što ne znači da je film zbog starosti postao loš, nije. I dalje je dobar, ali neće vas skroz oduševiti.
Gledati.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,539 sekundi.