| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Hidden (1987) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
cersei
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior translator
Puppet Master Pridružen: 27.Svibanj/May.2012 Status: Offline Points: 14922 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Hidden (1987)Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2016 u 08:58 |
|
The Hidden (1987)
![]() Režija: Jack Sholder Scenarij: Jim Kouf (as Bob Hunt) Žanr: Action, Crime, Horror Jezik: English Država: USA Trajanje: 1h 36min Uloge: Kyle MacLachlan ... Lloyd Gallagher Michael Nouri ... Tom Beck Claudia Christian ... Brenda Lee Van Buren Clarence Felder ... Lt. John Masterson Clu Gulager ... Lt. Ed Flynn Ed O'Ross ... Cliff Willis William Boyett ... Jonathan Miller Film otvara donedavno normalan poslovni čovjek koji je odjednom skrenuo sa uma, opljačkao niz dućana, brutalno pobio sve koji su mu naletili na put i murja ga jedva uspijeva uloviti i izrešetati. Sve bi bilo potpuno normalno da tip ne može nikako umrijeti i u bolnici pokaže svoje pravo ja – sa povraćanjem poveće vanzemaljske ličinke u usta drugog tipa koji sada preuzima njegovu “ulogu”. izvor:hororhr Preveo: rozanik |
|
![]() |
|
rozanik
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 06.Veljaca/Feb.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 80 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Svibanj/May.2019 u 18:48 |
|
moze li da se preradi ovo prevela u preveo... mislim, nisam zensko. ha, ha....
|
|
|
Izbavite me iz ove zemlje robova, gde sve vrvi od bena i lopova, gde svaki tat i bena cenu ima, pa ipak nizašto, prodaje se svima.
|
|
![]() |
|
cersei
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Puppet Master Pridružen: 27.Svibanj/May.2012 Status: Offline Points: 14922 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Svibanj/May.2019 u 19:03 |
|
dokaži
![]() selfi u kožnim tangama bude dovoljan![]()
|
|
![]() |
|
rozanik
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 06.Veljaca/Feb.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 80 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Svibanj/May.2019 u 02:49 |
|
hvala
|
|
|
Izbavite me iz ove zemlje robova, gde sve vrvi od bena i lopova, gde svaki tat i bena cenu ima, pa ipak nizašto, prodaje se svima.
|
|
![]() |
|
sasa-stipisic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2022 u 14:56 |
|
Odličan akcijski SF triler, skriveni dijamant 80-ih spomenutog "mix žanra". Film pun dinamike sa zanimljivom pričom, scenarij je za ovaj žanr iznad prosječan, gluma isto za pohvalu skoro pa svih glumaca. Neka nazovi siromašnija verzija filmova "Thing" ili "Terminator", ali po stilu, temi i zračenju pliva u tim vodama. Onaj ko voli spomenute filmove, volit ce i ovaj.
|
|
![]() |
|
kjovo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 08.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1505 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2022 u 15:03 |
|
Primer kako se nekad sa malo para pravio odlican SF film.
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2024 u 18:50 |
|
Kako sam ga podosta zaboravio, ponovio sam i moram reći da mi nije tako dobar kao nekad.
Ali nije problem u filmu, nego u vremenu. Opsjednutost, u ovom slučaju je to vanzemaljska, provlači se kroz filmove pa valjda otkad filmovi postoje. Međutim demon/vanzemaljac ovdje nije zao eto samo zato što je zao pa da bezrazložno maltertira ljude. Ima on svoju plan, a to je mic po mic preuzeti ljude na položaju, pa na kraju i predsjednika SAD-a jer teži za moći. Uz kvalitetnu scifijevsku kritiku poremećenih društvenih (i osobnih) životnih vrijednosti, naš "zlotvor" nije samo ime i nekakvo ljigavo pužoliko biće, ima i svoj karakter. Ne mislim na dio tko mu stane na put, više ga nema, ne. Alien obožava žestoku glazbu (usput, glazba u filmu je vrhunska). I ferarije. Pa će skrenuti s glavnog cilja tu i tamo zbog dobre mjuze ili auta. A jurnjave auta nisu nimalo amaterske, fino je to sve odrađeno, gleda se s guštom. I konačno, ovo je ja mislim jedini film u kojem mi se McLachlan nijednom nije popeo na vrh glave. Ne znam kako je režiser uspio pritajiti taj njegov "talent", ali evo, uspio je. Da se vratim na to zašto mi nije ko nekad. U međuvremenu sam pogledao masu drugih što filmova što serija, i popriličan broj njih je jednostavno digao ljestvicu. Sjetimo se samo ST:TNG epizode Conspiracy gdje je parazitskim alienima također cilj preuzimanje moći. Drugim riječima, nakon filma pojavilo se slađih bombona. Što ne znači da je film zbog starosti postao loš, nije. I dalje je dobar, ali neće vas skroz oduševiti. Gledati. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |