Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Sony Ericson k300i
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Sony Ericson k300i

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
the ring 2 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj the ring 2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Sony Ericson k300i
    Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2006 u 22:38

Mob ima IR znam da ga mogu povezati s kompom ako nabavim IR za komp. Jel ga mogu spojit preko USB kabela.

Na vrh
Danijel007 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danijel007 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2006 u 23:00
pa naravno da mozes
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

May the Force be with you...

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 00:19
možeš spojit sa usb kablom ako taj mobitel ima usb podršku, inače ja imam SE K500i i infra red kabel i sve štima

posjetite moj iPod blog i kliknite na koju google reklamu
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 01:25

Bolje koristi infrared za taj model.

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj the ring 2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 11:59

Jel znate cijenu infrareda?

Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 15:57
Ti si Croatia, jel? Kod nas je oko 12, 13 eura. Nije nešto skup, a preko kabela dešava se da ti ga ne prepozna komp...
Na vrh
Danijel007 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danijel007 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 16:18
oko 100 kn +-
Na vrh
turky_ View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj turky_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 16:45
infrared tii je 120 kuna u chipoteki,usb je isto tak nekak...ja bi radje uzeo usb jer je preko infrareda dosta sporo!!!!
mario_turkovic@net.hr
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj the ring 2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 22:01
Zahvaljujem decki
Na vrh
Grogi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Grogi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2006 u 07:23
ako uzmes IR  ostaje ti opcija da neki drugi tel konektujes kao i da svoj sledeci tel takodje kacis. Video zapis od 10s je 90kb i prebaci se IR-om za  20sec. Slike i brze. Ako ti nije problem da drzis tel uperen u USB, onda  glasam za IR.
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

May the Force be with you...

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2006 u 03:28
Ja sam svoj IC kabal platio 190kn, zbilja je kvalitetan, prebacuje sa max brzinom na mobitele!

Ja imam SE k500i i na mobu je jako brz IC, dok mi buraz ima Siemens cx70 i njegov je IC osjetno sporiji!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.