Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - UBACIVANJE TITLA NA DVD
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

UBACIVANJE TITLA NA DVD

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
TOTEM View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj TOTEM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: UBACIVANJE TITLA NA DVD
    Objavljeno: 31.Prosinac/Dec.2005 u 09:17

Imam film KING KONG na DVD-u bez titlova.Kako ubaciti titlove na DVD?Film se nalazi na HARD-u.

POMOĆ!!!!

TOTEM
Na vrh
TOTEM View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj TOTEM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2006 u 08:53

Netreba hvala, saznao sam!!!!

TOTEM
Na vrh
Paranoid View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Paranoid Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2006 u 01:45
kako si uspio ubaciti titl na film... preko kojeg programa.....
Na vrh
viky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj viky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2006 u 08:26
zna li netko kako da stavim crnu traku preko titlova na dvd-u
Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2006 u 09:17
Originalno postovano od strane Paranoid Paranoid piše:

Treba ti ffdshow 2004 i Nerovision Express2.I to ti je to.
Firefox user
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2006 u 11:04
Originalno postovano od strane Rocky Rocky piše:

Originalno postovano od strane Paranoid Paranoid piše:

Treba ti ffdshow 2004 i Nerovision Express2.I to ti je to.

UH. Ja mislim da je pitao za ubacivanje titla na DVD. Paranoid, ako još uvek nisi rešio problem, daj mi e-mail pa ću ti poslati uputstvo.
Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2006 u 12:01
Uh oprostite ja sam mislio da je pira za divx.
Firefox user
Na vrh
viky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj viky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2006 u 13:18
evo ovako imam film u dvd formatu na kojem su zalijepljeni titlovi,e sad ja bih htio preko tih titlova staviti crnu traku da se ti titlovi ne vide
Na vrh
domba20 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj domba20 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2006 u 19:38
Rastaviš film sa VobEditom na sliku (*.m2v) i zvuk (*.ac3, *.mpg). Onda u nekom programu za obradu filmova (virtualdub, xmpeg, tmpgenc, ima ih mali milijun) samo odrežeš dio filma gdje je titl. Mislim da je to jednostavnije nego "ljepit traku", mada možeš to riješit i tako da zaljepiš jedne titlove preko drugih samo da imaju traku koja nije prozirna (nešto kao na tv). Ako neznaš kako pošalji mi mail pa ti detaljnije opišem bilo koji od ova dva postupka.
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2006 u 03:55
Domba, nemoze tako.  Njegova slika koju ce dobiti ce sadrzati prevod.

Prevod je zalepljen na sliku. Ne moze izdvojiti prevod iz slike.

Film je verovatno radjen sa DvdSant-om
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
viky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj viky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2006 u 07:38
tako je beli,a sa kojim softwarem je rađen to neznam jer sam film tako dobio
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2006 u 13:19
E pa viky, pošto vidim da si uporan u rešavanju ovog problema, moram da te pitam KOJI SU TI RAZLOZI ŠTO HOĆEŠ DA PRELEPIŠ VEĆ POSTOJEĆI TITL??????
Ti definitivno imaš DVD koji je pravljen od DivX ( u kojoj ti je ekstenziji film: .vob ili .mpg?)bilo kojim programom da radiš izgubićeš na kvalitetu slike( koji je ionako izgubljen prvim konvertovanjem) i onda ne vidim svrhu. Možeš to da uradiš sa Sony Vegas-om ( mada je on dosta komplikovan, veliki i zahtevan), a takođe možeš i sa Power Director-om (tja), PONAVLJAM :IZGUBIĆEŠ KVALITET SLIKE!!!!!!!! A TO NIKAKO NIJE DOBRO!!!!

E sad, što reče domba, ima logike, stim što bi onda morao malo da prepraviš .sub (ili .srt) fajl kako bi ta traka bila uvek prisutna da se po promeni novog titla ne vidi stari, BLA,BLA,BLA... Ovakvim ljepljenjem bi najmanje izgubio na kvalitetu slike...Ali sve u svemu to je toliko komplikovano da ne znam koliko ti se isplati???
Originalno postovano od strane domba20 domba20 piše:

... zaljepiš jedne titlove preko drugih samo da imaju traku koja nije prozirna (nešto kao na tv). Ako neznaš kako pošalji mi mail pa ti detaljnije opišem bilo koji od ova dva postupka.

KOJI JE FILM U PITANJU????

Ažurirao darije
Na vrh
domba20 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj domba20 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2006 u 13:26
Originalno postovano od strane BELI BELI piše:

Domba, nemoze tako. Njegova slika koju ce dobiti ce sadrzati prevod.

Niste me dobro shvatili mislio sam reći da odreže dio slike gdje je "zaljepljen" titl na sliku. A ono drugo samo ubaci u dvd titl koji se uključuje i isključuje (kao i svaki drugi na dvd, ono hrv, eng itd.) samo da nebude proziran nego da ima crnu traku tako kad ga uključiš on ti bude preko onoga u pozadini.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2006 u 12:07
To bi bilo dosta komplikovano a i ne znem kakav bi mu kvalitet slike ostao?
Na vrh
viky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj viky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2006 u 09:49
vidim da jedino đomba tu nešto shvaća
Na vrh
mwac View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mwac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2006 u 03:25
Moze li mi neko reci gde mogu skinuti nero vision expres 2 ?
I mozeli mi neko detaljnije pojasniti operaciju lepljenje titla na DVD bez istog ?

Ažurirao mwac
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2006 u 12:54
sa Nero-ovog sajta...
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2006 u 14:14
Originalno postovano od strane domba20 domba20 piše:

Originalno postovano od strane BELI BELI piše:

Domba, nemoze tako. Njegova slika koju ce dobiti ce sadrzati prevod.

Niste me dobro shvatili mislio sam reći da odreže dio slike gdje je "zaljepljen" titl na sliku. A ono drugo samo ubaci u dvd titl koji se uključuje i isključuje (kao i svaki drugi na dvd, ono hrv, eng itd.) samo da nebude proziran nego da ima crnu traku tako kad ga uključiš on ti bude preko onoga u pozadini.

Savrseno sam ja tebe shvatio, ali kad razdvoji sliku i zvuk,  opet mu na slici ostaje prevod. I sta sad?
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
domba20 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj domba20 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2006 u 15:57
beli
kad to napravi onda jednostavno odreže dio slike di je titl. pretpostavljam da je slika formata 16:9 stoga je titl zaljepljen na crno područje, pa na taj način ne gubi na kvaliteti a kasnije može ubaciti "original" titl koji se može uključit i isključit

mwac
trebaš skinut nero digital sa nero-ve web stranice
Na vrh
Kingpin View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kingpin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2006 u 18:54
jEBALI VAS TITLOVI KOJI SU LIPLJENI NA FILM!!! MORAT ĆU STAVIT JEDAN TUTORIAL KAKO DA SE TI JEBENI TITLOVI NE LIPE NEGO DA BUDU PRAVI KAO I KOD ORIGINALA DA SE MOGU SA OPCIJOM STAVIT I MAKNUTI....MA KAKO POPIZDIM KAD LJUDI SA SVOJIM NEZNANJEM TO RADE!!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.