| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Heneral Luna Aka General Luna (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
kumek
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Master translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Heneral Luna Aka General Luna (2015)Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2015 u 01:35 |
|
Heneral Luna Aka General Luna (2015)
IMDB Jezik: španski, tagalog, engleski Žanr: akcija, istorijski Film je fikcija, ali zasnovana na istinitim činjenicama. U cenru radnje je genijalni filipinski vojskovođa, general Antonio Luna, komandant Filipinske revolucionarne armije, u filipinsko - američkom ratu 1898. godine, koji nije štedeo ni sebe, ni svoje ljude u borbi za nezavisnost svoje zemlje. Međutim, na njegovom putu ka ostvarenu tog cilja, isprečili su se mnogo veći neprijatelji od Amerikanaca - sa kojim se uspešno nosio, a to su filipinski biznismeni, kojima je jedino bio važan profit, za koji su bili spremni da žrtvuju sve, pa i nezavisnost svoje zemlje. Ali na putu kolaboracije i prihvatanja protektorata, Luna im je predstavljao veliku prepreku... Režija: Jerrold Tarog Scenario: Henry Francia, E.A. Rocha U glavnim ulogama: John Arcilla, Mon Confiado, Arron Villaflor Prevod: kumek Zahvaljujem na pomoći kolegi azazelu. TITL Ažurirao kumek - 30.Prosinac/Dec.2015 u 19:43 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Prosinac/Dec.2015 u 00:11 |
|
Hvala kumek ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |