Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Novi mob,želim Vaše mišljenje
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Novi mob,želim Vaše mišljenje

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Novi mob,želim Vaše mišljenje
    Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2005 u 11:27
Daklem,danas drkam nešto po kompu i zalutam na vip i čitam članak o SGH-E730.Uto naiđe stari i gleda i pita jel dobar,ja reko "vrhunski telefon.",a on će na to:"kupit ću ti ga a ti meni daj nokiu svoju (6600).
"Šta vi mislite o tom trejdu?Mislim,ne prima karticu,a na 96MB to i nije neki problem.Jedino što mi je žao što samo 200 poruka može primit a ja na 6600 ima 2060 komada...Mislim nokia je nokia i to je tako i bit će tako,ali 6600 je već malo stariji mob bez MP3 podrške,mono zvukom,640x480 kamerom,10s video snimanje itd.Ruku na srce,vrhunski je to mob,pušta čak i divxe ako imaš veću MMC karticu,ali SGH je galaktičkim miljama suvremeniji...
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2005 u 11:34

Pa daj mu Nokiu  Matora je, fakat.

Mada ne ljubim mnogo SGH

Hehehe, ja na SE P910 imam oko 3000 poruka još od prethodnog vlasnika pa naovamo   Kapacitet je zakon

Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2005 u 11:40
Originalno postovano od strane kl0kan kl0kan piše:

Hehehe, ja na SE P910 imam oko 3000 poruka još od prethodnog vlasnika pa naovamo   Kapacitet je zakon

Ja imam 2043 ravno and counting.Imam još 2MB slobodno u memoriji telefona.Znači još 2x i kusur
Ma on je puko ma taj mobitel.Kupio ga je polovnog za sebe i ja mu ga zapljenio za prvi maj (još) ove godine.Nije ga više vidio

Ažurirao žile
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2005 u 12:03

Baš ga gledam...nema ni slot za memoriju, ni infrared. Nije nešto ni lep. kamera je moćna, ok.

Ma Symbian je zakon, nije fon ako nije na Symbianu  

Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2005 u 12:11
Al zato ima BT klase I(do 100m)...IC je isto malo out of date.
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2005 u 12:15

Hmmm, dobro dođe IC.

Meni BT tako radio već na Nokiji 7650 koja je muzejski primerak

Pa za njom Nokia 3650, pa 3660, pa SE P800 i evo sad 910i. Uvek Symbian!

Jedino me još zanima Motorola A 1000 kakva je...

Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2005 u 12:39
Meni kolega u razredu nađe E730 u ko zna kojoj učionici i koliko daleko.Upalim ja i kurton,ne nađe ništa
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2005 u 12:49

Meni radi BT ludo, registruje i mikrotalasnu  

Zato je dobar IC što nemaju svi BT. Imaš celu seriju Nokia sa IC portom i ne možeš mu prebacit ništa od muzike i fotki

Zanimaju me ovi modeli sa GPS-om...

Na vrh
domba20 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj domba20 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2005 u 15:37
E730 ti je dobar mob. al ja eto planiram kupit novi mob i kupit ću samsung z510, mob je strava ima 2mpx kameru, slot za karticu, dva ekrana, umts, bt i još je tanji i manji od motorole v3

Ažurirao domba20
Na vrh
noodle1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj noodle1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2006 u 12:24
najte sikupovati samsunge.... najnekvalitetniji su.... iz iskustva
goran.pavlekovic@vip.hr
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2006 u 15:47
u pravu je noodle! rikne im brzo onaj preklop i moš ih bacit    to ne spada u garanciju
Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2006 u 16:58
ma i motorola je isto sh*t...
iz iskustva,, ima ga sestra a i frendovi seru po njemu
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2006 u 17:13

motorola A925, iz ličnog iskustva: zvuk nikakav, ne čuješ zvono opšte, navodno je na symbianu a pola programa ne radi, navodno ima GPS al ni to baš ne radi kako treba...

lep je motorola v 3. zenski fon, elegantan  

Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2006 u 20:01
General Network GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
Announced 2005, 1Q
Status Available
Size Dimensions 87 x 44 x 23 mm
Weight 88 g
Display Type TFT, 256K colors
Size 176 x 220 pixels
 - Second external display OLED, 65K colors (96 x 96 pixels)
Ringtones Type Polyphonic (64 channels), MP3
Amount 30 preset
Customization Download, order now
Vibration Yes
Memory Phonebook 1000 x 6 fields, Photo call
Call records 20 dialed, 20 received, 20 missed calls
Card slot No
 - 92 MB shared memory for photos, video, MMS, MP3 files
- 4 MB for Java apps.
Data GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
HSCSD No
EDGE No
3G No
WLAN No
Bluetooth Yes, v1.2
Infrared port No
USB Yes
Features Messaging SMS, EMS, MMS, Email
Browser WAP 2.0/xHTML
Games 4 - Bobby Carrot, Airship Racing, Arch Angel, Freekick + downloadable
Colors Black, Red, Silver
Camera 1.3 MP, 1280x1024 pixels, video, flash
 - Java MIDP 2.0
- MP3/AAC/MPEG player
- Stereo FM radio
- T9
- SyncML
- Organizer
- Voice memo
- Built-in handsfree
Battery   Standard battery, Li-Ion 800 mAh
Stand-by Up to 260 h
Talk time Up to 5 h
Evo vam specifikacije ovog moba pa sami prosudite.Ja mislim da je ovo odličan mob.

Ažurirao Rocky
Firefox user
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

May the Force be with you...

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 00:23
mobitel je fakat pravi, ja nebi ni razmišljo, stari da ti je trgovac brzo bi u stečaj!

Al ljubav prema sinu je velika!
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 00:48

uh sto volim kad nema slot za memory, sta je meni 92MB...

Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 09:54
Originalno postovano od strane J.U.R.A. J.U.R.A. piše:

mobitel je fakat pravi, ja nebi ni razmišljo, stari da ti je trgovac brzo bi u stečaj!

Pa i nebi baš.Gledo sam kod ovlaštenog dealera ovdje u gradu,nokia 6600 košta 2300 i kusur kuna,dok je samsung 2500 ravno u vipu.Nije razlika u cijeni ogromna,a tata me voli.
Nego,92MB  ti je čist dovoljno.Ja imam 40MB sve zajedno i imam još 10mb slobodno.A imam i MP3 na mobu.A s druge strane imam MP3 player,pa mi mob ni ne treba osim u krajnjoj nuždi da obavlja funkciju jukeboxa...
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 16:03

Bez pravog mp3 playera ništa! Ovi telefonski nisu ni za q...c!

Al opet ti treba memorija, ja bez 250 MB ne mogu. Da ne pominjem šta je na preklop, a taj preklop kod Samsunga rikne časkom. A onda ti kažu u servisu: mnogo ste ga koristili...

Na vrh
noodle1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj noodle1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2006 u 11:14
ja sam imao e700 i ekran je pobjelil. zatim kupio d500 i nakon 6mj ekran počeo bljeskati. sad sam kupio se d750 s softwerom od k750 i mobitel je odličan. najbolji do sada. tak ako si neko kupuje novi mob nek kupi se d750(k750) ili w800.
goran.pavlekovic@vip.hr
Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2006 u 15:26
A dobro nemamo svi novce za takve mobitele.
Firefox user
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.