| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Gunfighter (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Gunfighter (2014)Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2015 u 23:25 |
|
The Gunfighter (2014) ![]() Režija: Eric Kissack Scenarij: Kevin Tenglin Žanr: Kratki, Komedija, Western, Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 9 min Shawn Parsons ... The Gunfighter Scott Beehner ... Tommy Henderson Brace Harris ... Johnny Henderson Eileen O'Connell ... Sally Jordan Black ... Sam Timothy Brennen ... Bill Jessup Travis Lincoln Cox ... Elijah Jessup Schoen Hodges ... Gabriel Jessup U tipični salun u neimenovanom gradu na Divljem zapadu ušeta naslovni junak i polaganim, opreznim koracima kreće prema šanku. Iza njegovih leđa stoje dva revolveraša koja ga prepoznaju s tjeralica i odluče ubiti za novčanu nagradu. Desetak posjetitelja saluna sjedi na stolovima oko njih, odlučni u namjeri da srču svoj viski i na kraju dana se mirno zapute svojim kućama. Svima njima planove će totalno upropastiti sveznajući pripovjedač. Prevod je uradio: kerestur |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |