| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Last Panthers (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(2)
Citiraj Odgovor
Tema: The Last Panthers (2015)Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2015 u 21:11 |
|
The Last Panthers (2015) ![]() Režija: Johan Renck Kreator serije: Jack Thorne Žanr: Akcija, Drama Jezik: Engleski, Francuski, Srpski Država: Velika Britanija, Francuska Trajanje: 1 sezona / 6 epizoda / 48 min Samantha Morton ... Naomi Franckom (6 episodes, 2015) Tahar Rahim ... Khalil Rachedi (6 episodes, 2015) John Hurt ... Tom Kendle (6 episodes, 2015) Goran Bogdan ... Milan Celik (6 episodes, 2015) Igor Bencina ... Zlatko Mladic (6 episodes, 2015) Nikola Djuricko ... Milomir Bukva (6 episodes, 2015) Yann Ebonge ... Nadim Jeune (6 episodes, 2015) Kobna Holdbrook-Smith ... James Davis (6 episodes, 2015) Moussa Maaskri ... Oman (6 episodes, 2015) Adama Niane ... Nadim (6 episodes, 2015) Natasha O'Keeffe ... Kirsty (6 episodes, 2015) Farida Rahouadj ... Fatima (6 episodes, 2015) Nikola Rakocevic ... Adnan Celik (5 episodes, 2015) Boris Isakovic ... Dragan Tosic (4 episodes, 2015) Britansko-francuska serija 'The Last Panthers' donosi nam napetu priču o velikoj pljački dijamanata, njen razvoj u veliku operaciju diljem Europe, u koju će biti uključeni brojni internacionalni kriminalci i bankari. Nastala je po ideji proslavljenog francuskog novinara Jeromea Pierrata, a scenarij potpisuje višestruko nagrađivani pisac koautor Jack Thorne. Glavni zadatak inspektorice Naomi je pronaći ukradene dijamante pod svaku cijenu. Njezinog šefa glumi nagrađivani John Hurt, a u potjeri za kradljivcima dijamanata sudjeluje i francuski policajac Khalil. Glazbu za film uradio je popularni David Bowie, a serija je snimana u Crnoj Gori, Beogradu, Londonu, Marseju. Prevode je najavila Mirha |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2015 u 20:24 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
My5elf
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2015 u 23:22 |
|
Svaka cast za prevod odgledao sam seriju i sve je OK.
Sad bi bilo dobro da neko prevede sa Engleskog ovo BBC.Storyville.2013.Smash.and.Grab.The.Story.of.the.Pink.Panthers BBC-jev dokumentarac o pink panterima , video se moze pogledati sa ovih linkova ili a Englleski prevod u sinhronizaciji sa ovim videom se moze preuzeti odavde
izabrati DVDrip predzadnja opcija je OK Ista je tematika kao The Last Panthers.... Pozdrav! Ažurirao Kneginja - 18.Prosinac/Dec.2015 u 23:27 |
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2016 u 10:15 |
|
Meni je neverovatno, da ovako dobra i ozbiljna serija ima ovako malo komentara!? Odgledao sam pre dve epizode. Serija je odlicna, visoka produkcija, veoma dobar odabir glumaca i gluma. Javicu, utiske i ocene kad odgledam preostale 4 epizode.
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2016 u 14:11 |
|
Kolega je zakomlikovao, da ga nista nisam razumeo.
Ovo je srpski prevod dokumentarca, a ne engleski!? |
|
![]() |
|
Dragan B Jovanovic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 08.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: srbija,mat.banj Status: Online Points: 33 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2017 u 16:54 |
|
Slucajno sam naleteo na seriju i bas mi se svidela.
|
|
![]() |
|
IgaBiva
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2017 u 17:19 |
|
Dobro je to...
|
|
![]() |
|
Dragan B Jovanovic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 08.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: srbija,mat.banj Status: Online Points: 33 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2017 u 17:24 |
|
Dobro je to...
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 171 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2022 u 13:30 |
|
Ova mini serija je ok. Pohvalio bih Goran Bogdana ali moram kritikovati nase glumce jer uopste ne ulaze u svoje uloge u ovom slucaju Nikola Djuricko i Gordan Kicic
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2022 u 16:19 |
|
Serija je briljantno pocela a posle pri kraju se podpuno rasplinula i skliznula u prosecnost.
Cak me je mrzelo da pogledam poslednju epizodu toliko me se " dojmila" Ova dvojica nisu uposte za te uloge. Ocena 5/10 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |