Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Upload-kako?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Upload-kako?

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Upload-kako?
    Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2005 u 16:34
Moraš ga zipovati (ne rar!). I čekaj dok ti program ne kaže fala, tad znaš da je ok.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2005 u 17:45
Što reče kl0kan , moraš ih zipovati Winzip-om a ne Winrar-om, plus ne možeš ih upload-ovati sa Mozilla Firefox-om, već sa Internet Explorer-om ( nažalost)...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2005 u 23:32
...i drugi put! Samo ti lepo nabaci prevode koje imaš.
Na vrh
bobiska View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bobiska Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2006 u 09:04
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Što reče kl0kan , moraš ih zipovati Winzip-om a ne Winrar-om, plus ne
možeš ih upload-ovati sa Mozilla Firefox-om, već sa Internet
Explorer-om ( nažalost)...

Zasto to neko onda ne napise u pravilniku, nego se ubih pokusavajuci da uploudujem "Harlem nights" koje sam licno preveo, jer neverovatno, ali nije bilo na nasim jezicima na netu?
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2006 u 10:42
bobiska , sine - nemam pojma!!!! To mu dođe opšte poznato, ali ko nije upućen - ima problema
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2006 u 15:18
Svrati i okaci ga kod nas, na www.podnapisi.net, tamo ti sve pise

Ažurirao kl0kan
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2006 u 15:55
Originalno postovano od strane kl0kan kl0kan piše:

Svrati i okaci ga kod nas, na www.podnapisi.net, tamo ti sve pise

Izvini kl0kan -a, ali koji ste to VI NA PODNAPISIMA!!!???
Zašto bi podnapisi imali prioritet u odnosu na TITLOVE??????
Iskreno mi se ti VAŠI podnapisi baš i ne sviđaju...
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2006 u 16:09

Evo zasto, Darije.

1. kazem mi, jer sam moder tamo.

2. nemaju prioritet, ali pise sve sta treba uradit za upload, korak po korak.

3 (najvaznije): jedino na podnapisima se zna ko je autor prevoda, a ko samo uploada sta nadje!

Na vrh
kosta zulu View Drop Down
Uploader
Uploader

sektor-network

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kosta zulu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2006 u 16:14
trebao bi neko od moderatora na ovom sajtu da stavi neko uputstvo ili objasnjenje vidim da se puno ljudu zale da nemogu uploadati titl

Ažurirao kosta zulu
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2006 u 16:16

Da, i to sto pre.

Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2006 u 19:17
jap jap
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2006 u 19:26
Originalno postovano od strane kl0kan kl0kan piše:

Evo zasto, Darije.

1. kazem mi, jer sam moder tamo.

2. nemaju prioritet, ali pise sve sta treba uradit za upload, korak po korak.

3 (najvaznije): jedino na podnapisima se zna ko je autor prevoda, a ko samo uploada sta nadje!

Hvala. Sad mi je jasnije. A ja mislio da više voliš podnapise ( ne znam zašto ali ja imam neku averziju prema njima)... Moraću da se aktiviram onda i tamo pošto si moderator. Možda budem imao i neku protekciju...
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2006 u 19:43

Darije, dobrodosao!!!

Ja vas sve pozivam da svratite bar povremeno, tanak nam je hrvatski i srpski forum. A mozda nadjete tamo puno toga sto vam treba...

Najlakse je okaciti mail i reci, daj!

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2006 u 19:53
Ma ja sam tamo odavno, ali ne na forumu.
Joj sad sam video da je forum BAŠ tanak... Ajde aktiviraću se malo u odeljku u kojem mogu: raznorazni problemi software-skog tipa. Nažalost u prevodima vam ne mogu mnogo pomoći, ali trudiću se...

Međutim, TITLOVI su zakon!!!!!
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2006 u 20:30
Kad ti kazes, prijatelju...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,227 sekundi.