Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Rezervacije???
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Zatvorena temaRezervacije???

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
valkanela View Drop Down
member
member

Status: Offline
Direktni link do posta Tema: Rezervacije???
    Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2015 u 17:16
Ponešto prevodim, kad uhvatim vremena i uglavnom ono što me zanima. Već par puta (evo,i jutros! The lost kingdom, kad sam već syncao verziju na engleskom, zašto ne bih i preveo?) sam dočekan na nož zašto prevodim ono što je netko drugi najavio. Iskreno, ne pratim rubriku najava i ne mislim da bi to bilo nešto obvezujuće. Jer, ovo je javni servis na kojem dijelimo ono što imamo i uzimamo što nam treba. Razumijem da pojedinci žele sebi pojednostaviti posao i dijele titlove međusobno, ali, ja stvarno ovo vidim kao nešto opuštajuće i kad bih prevođenje shvatio kao obvezu (neplaćenu, hint), vjerojatno bih brzo odustao od ćoravog posla. Zanima me ima li još ljudi koji postavljaju kao ja i da li ih tako napadaju, nije da me to nešto tangira, ali čemu raditi posla moderatorima?
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Direktni link do posta Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2015 u 18:13
Moderatori su navikli na pacijente bez brigeLOL A što se toga tiče nema pravila, najavio ti ili ne, pljunuti će te ako neko ima pik na tebeLOLLOL

Pljunut će te ako ne prevodiš na jezik koji njima paše, ako ti ružan nick ili ako ne želiš ljubakati s nekim, ovo je internet, to što postojiš  je dovoljan razlog da nekom smetaš.

Nema tu neke filozofije, bolesnika ima svuda i na žalost još se ne treba imati potvrda o psihičkoj stabilnosti kod uključenja internetaErmm

Na vrh
Zolala View Drop Down
Translator
Translator

Direktni link do posta Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2015 u 20:29
Ja bih te prvi napljuvao, ali eto, imam pristojnosti bar toliko Approve

Još nisi instalirao f.lux?

u.to/ewM5Dg
Na vrh
valkanela View Drop Down
member
member

Direktni link do posta Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2015 u 21:01
I ja bih tebe prvi popljuvao. Eto, sad smo 1:1, a sad se odi igrati, da odrasli mogu na miru raspravljati.

Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Direktni link do posta Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2015 u 21:17
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01