Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Extraction (2015)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Extraction (2015)

Extraction

Extraction (2015)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2015

Žanr:

akcija, triler

Trajanje:

83 min

Režija:

Steven C. Miller

Scenarij:

Max Adams
, Umair Aleem

Glavne uloge:

Bruce Willis
  >  Leonard Turner
D.B. Sweeney
  >  Ken Robertson
Nick Loeb
  >  Vinn
Steve Coulter
  >  Theodore Sitterson
Rob Steinberg
  >  Ivan
Lydia Hull
  >  Kris
Tyler Jon Olson
  >  Darryl
Kellan Lutz
  >  Harry Turner
Roman Mitichyan
  >  Dmitri Kovrov
Joshua Mikel
  >  Drake
Gina Carano
  >  Victoria
Christopher Rob Bowen
  >  Agent Nick Purvis
Dan Bilzerian
  >  Higgins
Sierra Love
  >  Sally
Heather Johansen
  >  Agent Stevens

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Chuck Norris View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Chuck Norris Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Extraction (2015)
    Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2015 u 01:41

Žanr: Triler 
Zemlja: Kanada 
Režija: Steven C. Miller 
Scenario: Max Adams, Umair Aleem 

Uloge:
Kellan Lutz ... Harry Turner
Bruce Willis ... Leonard Turner
Gina Carano ... Victoria
Summer Altice ... Denise
D.B. Sweeney ... Ken Robertson

Opis:
Willis glumi bivšeg operativca CIA-e Leonarda Turnera kojeg otme teroristička grupa i zaprijeti nuklearnim uništenjem SAD-a. Njegov sin Harry (Kellan Lutz) je mladi CIA operativac koji je odlučio pratiti očeve stope. Kada shvati da spašavanje njegovog oca nije prioritet agencije, odluči pokrenuti svoju spasilačku misiju. Odmetnutom agentu priskače u pomoć mlada kolegica koju glumi Gina Carano. Izvor: mojtv.hr

Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2015 u 23:00

adm1r hvala za prevod uzdravlje

Titl mozete preuzeti OVDJE

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
marlena321 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj marlena321 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2015 u 10:59
hvala na prijevodu !
Na vrh
filips88 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filips88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2017 u 00:50
Nista posebno. Obicna akcija, odgledati i vec sutra se ne secati sta je bilo :P
If I were fall in love, it would have to be with your eyes, your smile, the way you laugh :)
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2019 u 19:12
Bledunjava akcija. Bas kao sto je filip88 napisao. Samo bih dodao da je Steven C.Miller rezirao mozda najgori film koji sam gledao prosle godine a to je Escape Plan:Hades /drufi deo/, mada ja ne smatram to za nastavak, jer je sramota porediti original i navodno 2 deo. Napomenuo bih da uz pomenutog rezisera i Brian A.Miller ima te neke slicnosti. Zaista ne znam da li su neto u srodsvu, IMDb tako ne pise a vrte i slicne glumce Wills, Cage,Cusack... Ali da se vratim na Extraction. Film koji eventualno nesto mozda zbog imena Bruce Willis ali i to...I btw, i ''Sly'' igra u projektima oba rezisera. Pomenuti EPH i Bactrace koji imam na usb, ali mi nesto i ne obecava.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.