| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Extraction (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Chuck Norris
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Extraction (2015)Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2015 u 01:41 |
Žanr: Triler Zemlja: Kanada Režija: Steven C. Miller Scenario: Max Adams, Umair Aleem Uloge: Kellan Lutz ... Harry Turner Bruce Willis ... Leonard Turner Gina Carano ... Victoria Summer Altice ... Denise D.B. Sweeney ... Ken Robertson Opis: Willis glumi bivšeg operativca CIA-e Leonarda Turnera kojeg otme teroristička grupa i zaprijeti nuklearnim uništenjem SAD-a. Njegov sin Harry (Kellan Lutz) je mladi CIA operativac koji je odlučio pratiti očeve stope. Kada shvati da spašavanje njegovog oca nije prioritet agencije, odluči pokrenuti svoju spasilačku misiju. Odmetnutom agentu priskače u pomoć mlada kolegica koju glumi Gina Carano. Izvor: mojtv.hr |
|
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2015 u 23:00 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
marlena321
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2015 u 10:59 |
|
hvala na prijevodu !
|
|
![]() |
|
filips88
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 09.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Srbija, jug Status: Offline Points: 1558 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2017 u 00:50 |
|
Nista posebno. Obicna akcija, odgledati i vec sutra se ne secati sta je bilo :P
|
|
|
If I were fall in love, it would have to be with your eyes, your smile, the way you laugh :)
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 171 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2019 u 19:12 |
|
Bledunjava akcija. Bas kao sto je filip88 napisao. Samo bih dodao da je Steven C.Miller rezirao mozda najgori film koji sam gledao prosle godine a to je Escape Plan:Hades /drufi deo/, mada ja ne smatram to za nastavak, jer je sramota porediti original i navodno 2 deo. Napomenuo bih da uz pomenutog rezisera i Brian A.Miller ima te neke slicnosti. Zaista ne znam da li su neto u srodsvu, IMDb tako ne pise a vrte i slicne glumce Wills, Cage,Cusack... Ali da se vratim na Extraction. Film koji eventualno nesto mozda zbog imena Bruce Willis ali i to...I btw, i ''Sly'' igra u projektima oba rezisera. Pomenuti EPH i Bactrace koji imam na usb, ali mi nesto i ne obecava.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |