| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Concussion (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Chuck Norris
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Concussion (2015)Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2015 u 22:27 |
Žanr: Drama, Sport Trajanje: 123 min Režija: Peter Landesman Scenario: Peter Landesman, Jeanne Marie Laskas Glavne uloge: Will Smith ... Dr. Bennet Omalu Gugu Mbatha-Raw ... Prema Mutiso Bitsie Tulloch ... Keana Strzelczyk Stephen Moyer ... Dr. Ron Hamilton Albert Brooks ... Dr. Cyril Wecht Alec Baldwin ... Dr. Julian Bailes Opis: Ostvarenje “Concussion” Pitera Landesmana, predstavlja dr Beneta Omalua, čoveka koji dolazi do šokantnog otkrića, povrede mozga koje su uzrokovane igrom na terenu u profesionalnom američkom fudbalu mogu biti fatalne po igrače. On pokušava da svoje saznanje iznese u javnost i time spreči nove potencijalno smrtonosne ishode, ali nailazi na veoma jake protivnike, korporacije i ljude koji mogu da mu unište karijeru, pa čak i njega samog. Izvor: blockbuster.rs |
|
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2015 u 22:41 |
|
Prevod je najavio nebojsa66 ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Dragan B Jovanovic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 08.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: srbija,mat.banj Status: Offline Points: 33 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2018 u 12:48 |
|
Neznam sta ce Will Smit u ovom filmu,ja sam imao bolje misljene o njemu..MENISI SE NIJE SVIDEO.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |