| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Blutut slušalice |
Odgovori
|
| Korisnik | |
MrDaky78
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
08.11.1978.-13.12.2024. Pridružen: 16.Sijecanj/Jan.2013 Status: Offline Points: 2272 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Blutut slušaliceObjavljeno: 15.Studeni/Nov.2015 u 11:02 |
|
Pozdrav, narode! Kupih juče blutut slušalice i nekako ih uparih sa mobitelom, ali ne znam upariti sa kompom. Da li ih neko ima i zna li neko kako se uopšte uparuju sa kompom? Tražio sam po netu, ali nić ja ovo ne kontam.
|
|
![]() |
|
fAzazel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nečastivi Pridružen: 11.Prosinac/Dec.2009 Lokacija: Zenica, BiH Status: Offline Points: 2133 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2015 u 12:00 |
|
Pretpostavljam da imaš bluetooth za komp. U programu bluesoleil imaš za uparivanje uređaja sa bluetoothom. Nisam radio, ali trebalo bi da uspije.
|
|
|
|
|
![]() |
|
MrDaky78
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
08.11.1978.-13.12.2024. Pridružen: 16.Sijecanj/Jan.2013 Status: Offline Points: 2272 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2015 u 13:31 |
|
Valjda onaj koji može za mob može i za komp?
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2015 u 17:20 |
|
Ako imas laptop i na njemu bluetooth, valjda je lakse, na pc ti treba bluetooth usb stick i program kao bluesoleil. Ne pamtim kako bese, sigurno prvo instaliras program na pc uz drajvere za njega, pa restart, pa tek onda probaj kako radi program.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |