| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Once Upon a Crime... (1992) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Gajtana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior moderator
Pridružen: 03.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 5466 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Once Upon a Crime... (1992)Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2015 u 07:45 |
![]() ![]() vratiti pravom vlasniku. No otkrivaju kako je vlasnik psa mrtav te ni krivi ni dužni postanu begunci. Febe i njen prijatelj Amerikanac Julian Peters se sretnu u Rimu, pronađu izgubljenog psa i dogovore se da ga vrate u Monte Karlo, gde će potrošiti nagradu u vrednosti od pet hiljada dolara. Kada otkriju kako je vlasnik psa mrtav, njih uhvati panika i postanu begunci. I druge žrtve loše sreće koje su se tu našle također postanu osumnjičenim, i kako se radnja neočekivano menja svi zaslužuju kaznu. ![]() Ažurirao Gajtana - 15.Studeni/Nov.2015 u 07:46 |
|
|
Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2022 u 15:58 |
|
Meni je ovo zanimljiva komedija i jako simpatican film bio tada. Podesti me Retroactive i Jim Belushi, kao i jedna komedija John Candy-a.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Sijecanj/Jan.2023 u 21:19 |
|
Poceh, tj. poceli smo da repriziramo komedije John Candy-a. Na prvom mestu se nasao dati, vec sam ga pominjao u temama whodonit komedija , pa rekoh hajde prvo njega da odgledamo. Utisak je nepromenjen, fino ostvarenje, dovoljno zabavno. Radnja filma nije dobro napisana. Ali ne mogu cesto da pisem, zamorno mi je ponekad, na Wikiped.. ima dovoljan opis radnje. Dati film je u stvari rimejk filma Crimen ( njega sam isto gledao, ali davno, a naslov me podseti na jedan isto dobar film Crimen ferpecto (2004) pa mozete proveriti i njega). Sve u svemu, nastavljamo repriziranje filmova John Candy-a.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |