Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Rezolucija ili Bitrate??!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Rezolucija ili Bitrate??!

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
string View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj string Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Rezolucija ili Bitrate??!
    Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2003 u 15:51
U poslednje vreme sam pravio par divx-a ali mi nije jasna jedna stvar. Da li je bolje skresati rezoluciju na npr. 640 x yyy i sa sto boljim rate-om kompresovati, ili je ostaviti na 720 x yyy i kompresovati sa slabijim rate-om? Ili je mozda rezultat ISTI? :)
Na vrh
ffroms View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ffroms Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2003 u 16:58

Uvijek ti je bolje ici u korist bitrate-a. Kad je manja slika, a sa dobrim bitrateom onda ti kod povecanja takve slike nece doci do onih glupiih kockica.

FFS

Na vrh
string View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj string Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2003 u 09:29
Originalno postovano od strane ffroms ffroms piše:

Uvijek ti je bolje ici u korist bitrate-a. Kad je manja slika, a sa dobrim bitrateom onda ti kod povecanja takve slike nece doci do onih glupiih kockica.

FFS

Sta je po tebi dobar bitrate? Koji je minimum? Do sada sam najvise (odnosno najnize) postavio 1050. :) Picajzla sam sto se toga tice.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.