Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - DVD copy
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

DVD copy

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
felix700 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj felix700 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: DVD copy
    Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2005 u 08:46
Imam skopiran original dvd film na hardu i htio bi si ga snimit na 2 dvd-a tako da film i glavni meni budu na jednom disku, a dokumentarac i ostale sitnice na drugom disku, naravno sa svojim menijima. Imam onaj Ifo edit i Pgc edit, al su jako komplicirani. Jel znate možda neki drugi program?
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2005 u 12:32
A jeli ti originalni DVD ima dva dela?
Na vrh
felix700 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj felix700 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2005 u 19:05
Originalno postovano od strane darije darije piše:

A jeli ti originalni DVD ima dva dela?

Nema dva dijela, nego je to cijeli film sa dodacima na jednom disku. Ja ga samo hoću skopirati na dva diska umjesto da smanjujem kvalitetu da stane na jedan disk.
Na vrh
Grogi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Grogi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2005 u 07:21
Pa mislim da ti DVD-shrink moze odraditi posao. Znaci skines ga  na HDD i onda radis reauthor (cini mi se) i odaberes sta gde.
Na vrh
felix700 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj felix700 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2005 u 08:21
Probal sam, ali nije radilo. Stavil sam glavni meni, film i titlove i onda kad sam stavil u player prvo mi je počel film, a tek nakon filma se pojavil meni i nije radil.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2005 u 11:33
To što ti hoćeš da uradiš nije izvodljivo a da sve ostane kako treba!! Prvo nećeš baš nešto mnogo izgubiti na kvalitetu slike ako prebaciš sa DL DVD na običan ( mnogi će se usprotiviti), drugo imaćeš siguran i dobar DVD koji će RADITI , a to je najvažnije, zar ne....
E sad , možeš ti id podeliš DL DVD: Ja radim sa CloneDVD2. ( može i sa Shrink-om) Kad otvoriš program on ti pokaže sve fajlove na DVD-ju i njihovu dužinu. Pošto reče da na originalnom DVD-ju imaš film i dodatak ( kako je sniman....), u prvom delu rada ćeš odštiklirati recimo taj dodatni film( dokumentarac...), skontaćeš koji je po dužini, ali ćeš ostaviti sve ostalo!!!! Tako isklonran DVD će u sebi sadržati samo pravi film, ali će u meniju imati opciju i za dokumentarac( koji naravno ne radi). Ovo moraš jer ne možeš ti da edituješ meni i da mu brišeš nepotrebno... U drugom delu rada odštikliraćeš u CloneDVD2 glavni film a ostaviti sve ostalo... I ista priča: na drugom DVD-ju ćeš imati dokumentarac ali opet sa menijem koji sadrži sve ( glavni film) koji ovde neće raditi....
Biće malo zbunjivo, ali ćeš odraditi željeni posao... (prim.aut. ja ovo nikad ne bih radio!!!!)
Što se tiče onog što si gore naveo da ti prvo ide film pa onda meni, to ti je sigurno do linijskog plejera. Meni se isto događalo to na nekim plejerima: na kompu lepo prvo pusti meni i izbornik na linijskom ide prvo film pa izbornik?!?!?
Ovo je iz ličnog iskustva, tako da verujem da je i kod tebe to problem...
Iako am ispričao ovoliku priču još uvek sam za to da klasično kloniraš kompletan DL DVD na običan ( bez obzira na gubitak kvaliteta slike)
Na vrh
felix700 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj felix700 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2005 u 20:35
Darije, probal sam ovo sa Clone DVD2 kaj si mi rekel, al neće raditi. Kad analizira napiše mi INVALIT BLOCK START CODE. Jel znaš što bi to moglo biti?
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2005 u 01:53
Pravo da ti kažem nikad nisam imao problem sa ovim programom. Jesi li mu ubacio crack?
Evo ti njihov sajzt sa upustvom,. Proveri da nisi nešto pogrešno naštelovao:
http://www.elby.ch/products/clone_dvd/manual/usage.html

Probaj da štikliraš sve prozorčiće , pa ga onda pusti da radi ( čisto probe radi), bez sklanjanja glavnog ili dokumentarnog filma....
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.