Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - FILM
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

FILM

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: FILM
    Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2005 u 21:42
Eh ljudi evo nesto zanimljivo, jeste ovih dana ista gledali da ste rekli u j... majku svoju jest DOBAR FILM??? Sto se mene tice nisam...pa sad pisite :) 
Fission Maild
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2005 u 22:41

serija Band of Brothers   jebeno prejebeno najjebenije sto sam gledao 10 epki

u dva dana  5sati + 5 sati  imas i u videoteci

evo ti

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2005 u 23:32
definitivno serija LOST

salim se, naravno

od novih filmova se nista ne isplati gledati, gledaj stare, novi su komercijala
no, cujem da je king kong super, pogledaj to
nedavne izjave petera jacksona tipa: svi filmovi prema igrama su sranje i da se nada da ce njegov halo dobro proci, i da je king kong napravio za svoju dusu ali i za opubliku.... stavile su ga na drugo mjesto mojih najboljih redatelja(prvi je naravno - david fincher)

ja sam gledao i zadnje vrijeme platoon i film mi je super
gledao sam i night of the living dead i takodjer je super

od serija sam gledao sleeper cell i jako je dobra
zamisli 24 bez tolike napetosti, dakle, nesto slicno sopranosima ali tema su teroristi i tajni agent koji je undercover u jednoj celiji
glavni lik nije tipa superman/zagor/rambo kao jack bauer
i scenarij je jako dobar(za razliku od 24 season 4) i cijela serije traje samo 10 ili 12 epki, a vec je prikazano 8 njih(4 po tjednu)
no, meni. sve te bolje strane ga ne cine bolje od 24 jer serija nema "ono nesto"
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2005 u 00:02

nemoj se salit s LOST-tom!!!!

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2005 u 00:03
nisi se valjda navukao?
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2005 u 00:05
jesam  al kenjaju s drugom sezonom al ipak gledam,  BoB na njih sam se navukao jos nemogu vjerovat da sam sve pogledao mislim da cu ispocetka
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2005 u 00:06
si Masterse???
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2005 u 00:09
jesam kitu
nemam vise volje, sa 24 sam stao na 13 epki, jednostavno mi se ne da, ne znam sta mi je

cijeli dan igram menagera i spojio sam SS2 na TV pa gledam nogos
uglavnom - kladionica - nogomet i nogomet :) e da, i teroristi
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2005 u 00:10
e jesi kita
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2005 u 00:12

daj pricekaj malo, samo da nadjem jedan link pa cu ti ga postaviti u ovaj post

evo:
http://www.tv.com/lost/show/24313/reviews.html&review_ id=113988&flag=2&order=1

procitaj i reci mi sto ti mislis, opnako profesionalno misljenje

Ažurirao speedy
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2005 u 00:12
cekam
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2005 u 00:21
javim ti necu sad citat idem ajati
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2005 u 00:22

kolko vidim nabrzinu nekima je ok nekima kurcina jebiga tak je to s ljudima ja ih jos gledam do kad ce da vidimo

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2005 u 00:27
ajd idem
sutra vidi pa se izjasni

cya
Na vrh
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2005 u 15:06
gle speedy,priznajem da je u nekim dijelovima lost zna biti dosadan,al to se i uklapa u tu spooky atmosferu,mislim ne može bit serija ultra dinamična ak se radnja odvija na nekom otoku Bogu iza nogu.a što se druge sezone tiče-početak je bio malo previše bljutav,al od 6. epizode ,zaključno s ovom 9.(koja je jedna od najboljih dosada) počinje se lagano vraćati na razinu genijalne prve sezone...
samo su ovi producenti i ti ljudi s abc-a fakat gadovi... sad opet samo repriziraju i to u prime timeu od 5.-9.epizode druge sezone,tako da će nova epizoda bit tek u 1.mjesecu...
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2005 u 21:41
joj ja za film pitam a oni serije pocese nabrajat 
Fission Maild
Na vrh
kosta zulu View Drop Down
Uploader
Uploader

sektor-network

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kosta zulu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2005 u 21:45
salem lot definitifno najbolji film u zadnjih 2-3 meseca sto sam gledao
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2005 u 22:21
ma koji salems lot novi ili stari
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2005 u 22:32

Novi Salem's lot, ova mini-serija, baš dobra! A odmah zatim Prison Break  

Šta ćeš, Blues, serije jebu filmove...

Valja i Band of Brothers, navukoh se uz cimera

Lost ne volim,suviše je to njanjavo za mene...

Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2005 u 11:57
Originalno postovano od strane kl0kan kl0kan piše:

Šta ćeš, Blues, serije jebu filmove...

Eh klokane tu nisi nikako u pravu jedina serija koja moze prismrdit nekom filmu je animirana serija Simpsoni i nista vise sve ostalo je sto se kod nas kaze tarlasika, evo gledao sam jedan odlican film bas juce The Exorcism Of Emily Rose.
Fission Maild
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.