Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Reklama na vrhu početne stranice i foruma
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Reklama na vrhu početne stranice i foruma

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
valkanela View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj valkanela Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Reklama na vrhu početne stranice i foruma
    Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2015 u 19:29
Znam da su sponzori blagoslovljeni na bilo kojem sajtu, ali ovaj monstrum od Simpa reklame je katastrofa. Imam ADSL, ali brate, treba joj 2 minute da se pokrene i onda mi dopusti da skrolam. Šta fali onim starim slikicama koje se učitaju u sekundi i onda si rahat? Ovo je gore od flasha...
Na vrh
ameo02 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj ameo02 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2015 u 19:44
Budi i ti blagoslovljen, prijatelju.

Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2015 u 19:47
Ima neke reklame?LOLLOL prvi glasLOL
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2015 u 21:39
Imaš Adblock, nemaš reklame. Nemaš Adblock, imaš reklame. LOL
Na vrh
valkanela View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj valkanela Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2015 u 23:28
Ma znam, ne treba mi Adblocker... Inače obožavam gledati reklame, to mi je nekad bio posao, u TV montaži, graf. dizajnu itd. Jedva sam čekao da šutnu Flash, pa da reklame opet budu ugodne za gledanje, da ne ometaju. Ali brale, uz svu tu današnju HTML5 tehnologiju, današnji dizajneri naprave monstruma od toga. Sreća da sam ljetos kupio Lumiu 535, sad je garant ne bih! Angry
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2015 u 23:37
nisu današnje reklame općenito ugodne za gledati, svi na isti kalup u gotove stvari umeću tekst i logo i to je manje više toDead 
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.