| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Gett aka Gett: The Trial of Viviane Amsalem (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
cersei
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior translator
Puppet Master Pridružen: 27.Svibanj/May.2012 Status: Offline Points: 14922 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Gett aka Gett: The Trial of Viviane Amsalem (2014)Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2015 u 18:53 |
|
Gett (2014)
![]() Režija: Ronit Elkabetz, Shlomi Elkabetz Scenarij: Ronit Elkabetz, Shlomi Elkabetz Žanr: Drama Jezik: Hebrew, French, Arabic Država: Israel, France, Germany Trajanje: 115 min Uloge: Ronit Elkabetz ... Viviane Amsalem Simon Abkarian ... Elisha Amsalem Gabi Amrani ... Haim Dalia Beger ... Donna Aboukassis Shmil Ben Ari ... Ya'akov Ben Harouch U Izraelu ne postoji civilni brak ni civilni razvod. Samo rabini mogu dati legitimitet braku ili razvodu. Rastava je moguća jedino s punom suglasnosti supruga, koji na kraju ima veću moć nego suci. Viviane Amsalem traži razvod već tri godine ali se njezin suprug Elisha ne slaže s tim. Njegova hladna nepomirljivost, Vivianina odlučnost da se bori za svoju slobodu i nejasna uloga sudaca oblikuju proceduru u kojoj se tragedija utrkuje s apsurdom, i o svemu se sudi osim o početnom zahtjevu. izvor:kinoeuropa titl je najavio : Kvrle |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2015 u 16:15 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
kvrle
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
Pridružen: 25.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1711 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2015 u 16:29 |
![]() Preporučujem da se pre gledanja ovog filma, obavezno pogledaju i prva dva. Radnja nije čvrsto povezana, ali se ipak naslanja na prethodne filmove. Prevode za prva dva filma ove trilogije možete naći ovde: Ažurirao kvrle - 11.Listopad/Oct.2015 u 10:48 |
|
It's better to burn out, than to fade away!
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |