| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Big Short (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
angels
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Big Short (2015)Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2015 u 23:06 |
|
The Big Short (2015)
![]() Režija: Adam McKay Scenarij: Michael Lewis (based on the book by), Adam McKay (screenplay), 1 more credit » Žanr: Drama Jezik: Engleski Država: SAD Uloge: Brad Pitt ... Ben Rickert Christian Bale ... Michael Burry Karen Gillan ... Evie Ryan Gosling ... Jared Vennett Selena Gomez Četiri autsajdera u svijetu visokih financija, koji su predvidjeli kolaps 'balona' kredita i tržišta nekretnina sredinom 2000-tih, odluče krenuti na velike banke, koje su bile 'kratkovidne' i pohlepne. ![]() Trailer s HR titlom: http://www.traileri-s-hr-titlovima.com/pages/detail/film-detail/26-movies/drama/232-the-big-short |
|
![]() |
|
Stole Haringa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 03.Veljaca/Feb.2017 Status: Offline Points: 187781 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2018 u 21:52 |
|
Prvo nam je fllmski plavušan objasnio kako funkcioniše zemlja hrabrih i slobodnih ljudi. Što se mene tiče to nije da uradi jer sam to i ranije znao. Baš kao što sam znao sve ono što je plavojka u kadi izdeklamovala sve srčući šampanjac. Ekspoze S.Gomez takođe. Jedan naš pisac, slikar, istoričar umetnosti i mnogo toga još je još sredinom osamdesetih pisao o svemu ovom što je na zabavan način sa velikim zakašnjenjem prikazano u filmu. Poslednja rečenica koja deluje kao proročanstvo ipak se ne odnosi toliko na sjedinjene države koliko na ostatak sveta. Emigranti i siromaštvo koje doalzi sa njima ipak više pogađaju Evropu nego njih. Na kraju, ostaje mi samo da napišem da je ovo jedan od boljih primera timskog rada u kom su glumci zaobišli svoj ego. Nema ovde razlike između zvezde kalibra Pita, Bejla ili Gomez koja je epizodista. Kad sam već kod Bejla, poznato je da je on jedini koji igra čoveka koji je stvarno postojao. Nije on jedan od likova nastalih kao inspiracija ljudima iz stvarnog života koji su imali učešća u svemu onom. Bejl mi je zanimljiv zbog staklenog oka i vica-pitalice za bankare/advokate. Od prilike glasi : Kako ćete otkriti koje je oko u bankara/advokata pravo a koje stakleno ? U staklenom ima više topline. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |