Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - FILMSKE GREŠKE
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

FILMSKE GREŠKE

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: FILMSKE GREŠKE
    Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2005 u 21:53

Kao što i naslov kaže .... Filmske greške... Sigurno ih non-stop uočavate,pa ajde da ih i beležimo. Biće interesantno sigurno, jer ima zaista neverovatnih....

Za početak evo jedne koju sam ja uočio danas (prim.aut. baš sad kad nemam devojku,hm) gledajući film „The Girl Next Door“.

Greška: ...Na 27. minutu filma , vidimo glavnog junaka kako sa devojkom ( koja je u prvom planu) i drugarima stiže na žurku. Obratite pažnju na grudi devojke ( upadljive su zar ne???), u sledećem kadru (za 5 sekundi) , opet obratite pažnju na isti deo. Nisu iste, kao da ih je neko ispumpao....

Eto šta se sve može kad se hoće....

Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2005 u 21:57

trudim se da ne zapazim filmske greške  

sjećam se jedne u titaniku... men se čini

razbije ogledalo u paramparčad...kamera pogleda dolje...kad dolje 3-4 velika komada stakla

Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2005 u 03:37

Komunjaro, dal si gledo loš horor iz sedamdesetih, neka španska koprodukcija, zove se Black tower, o visokoj zgradi s koje svi padaju...?

Devojka trči kroz neko skladište i usput obara brdo nekih kartonskih kutija, a pozadi vidiš dva lika u plavim kombinezonima koji pridržavaju kutije dok ih ona ne obori!

A kad god neko pada sa zgrade, to posmatra silno mnoštvo od 5 ljudi: trudnica, baba s kolicima, ćelavi, debeli i nosati!    

Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2005 u 11:40

u Piratima sa kariba J. Deepu viri etiketa sa marame ADIDAS :))

a U Gladijatoru lik ima Swatch sat na ruci

ocete jos

Na vrh
H_a_M View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj H_a_M Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2005 u 11:52

Bila je slika na netu baš o Gladijajatoru, kod onog gro plana Arene gdje se trka održavala, kako medju ljudima u togama stoje lik i ženska u modernoj odjeći, traperice itd.

A komon greška u filmovima? Uvijek ista, kad im u sceni pobjegne mikrofon koji stoji glumcima iznad glave... u svakom niskobuđetnom filmu bar jednom

Zato parodije rulaju... Muškarci u tajicama - pop nabije štap u kameru, madež kralju je u svakoj sceni na drugoj strani lica... "Smiješna strana povijesti" kad na ulicama Rima prolazi crnac sa kazom na ramenu... "Lov na zeleni november" i automobilska guma zakacena na podmornicu (dobro poslje se vidi i dobar komad autobusa i na kraju zadnji dio "Enterprisea" al to je već druga priča...)

Moj kanal sa 432 hz muzikom: https://www.youtube.com/AndrejŠunko
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2005 u 13:55
"Smiješna strana povijesti" kad na ulicama Rima prolazi crnac sa kazom na ramenu    to je i poanta a ne kiks  bleeeeee
Na vrh
sunshine_b View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sunshine_b Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2005 u 14:36
batman begins:kuca je u plamenu , on lezi na podu priklijesten gredom- u jednom kadru greda je u plamenu dok se u sljedecem kadru vidi samo jedan mali plamicak
Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2005 u 20:57
Originalno postovano od strane kl0kan kl0kan piše:

Komunjaro, dal si gledo loš horor iz sedamdesetih, neka španska koprodukcija, zove se Black tower, o visokoj zgradi s koje svi padaju...?

Devojka trči kroz neko skladište i usput obara brdo nekih kartonskih kutija, a pozadi vidiš dva lika u plavim kombinezonima koji pridržavaju kutije dok ih ona ne obori!

A kad god neko pada sa zgrade, to posmatra silno mnoštvo od 5 ljudi: trudnica, baba s kolicima, ćelavi, debeli i nosati!    

samo kazem low budget film kod njih na pocetku mozes naci tonu u prvih 10 minuta
Fission Maild
Na vrh
caligari View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj caligari Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2005 u 01:14
Originalno postovano od strane komunjara komunjara piše:

trudim se da ne zapazim filmske greške  

sjećam se jedne u titaniku... men se čini

razbije ogledalo u paramparčad...kamera pogleda dolje...kad dolje 3-4 velika komada stakla

film titanic sam po sebi je greshka
Na vrh
euforia View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj euforia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2005 u 01:20
Ja nemogu skužit grešku dok gledam...tek ako mi neko ukaže na nju skužim...
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2005 u 02:09

Slažem se, Blues, al ima i to svojih draži...

Najbolnije su greške u hororima, totalno mi razore utisak...

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2005 u 11:21
Nemojte pogrešno de me shvatite. U postavljanju ove teme nije mi bilo ni na kraj pameti, da ćete promeniti pogled na filmove, pa pratiti da li ima grešaka.... To bi bila ordinalna glupost. Jer filmovi i jesu tu da bi nas opustili i odveli iz ( ružne) stvarnosti... Cilj mi je bio da ukažemo na neke neverovatne propuste koje je nemoguće ne uočiti i koji jednostavno upadaju u oči....
Zato, uživajte u filmovima, a greške će same "isplivati"....
Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2005 u 12:50
heh darije, nemoj se ti brinuti, da samo znas koliko sam gresaka otkrijo u serijalu gospodar prstenova(po meni jedan od najbolji serijal svih vremena) iznenadio bi se, mada eto opet cu ih odgledat, posto su jednostavno remek djelo...
Fission Maild
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2005 u 13:03
hoćeš li ih podeliti sa nama?
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

May the Force be with you...

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2005 u 20:37
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Kao što i naslov kaže .... Filmske greške... Sigurno ih non-stop uočavate,pa ajde da ih i beležimo. Biće interesantno sigurno, jer ima zaista neverovatnih....

Za početak evo jedne koju sam ja uočio danas (prim.aut. baš sad kad nemam devojku,hm) gledajući film „The Girl Next Door“.

Greška: ...Na 27. minutu filma , vidimo glavnog junaka kako sa devojkom ( koja je u prvom planu) i drugarima stiže na žurku. Obratite pažnju na grudi devojke ( upadljive su zar ne???), u sledećem kadru (za 5 sekundi) , opet obratite pažnju na isti deo. Nisu iste, kao da ih je neko ispumpao....

baš si me zateko sa ovom greškom u "the girl next door" pa sam odmah krenio da pogledam, i istina, sise joj se drastično smanje, ali pogledajte još jedanput, obratite pozornost na glavnog lika "mathew-a", kada ulaze u kuću gdje je furka, kada se primjeti smanjenje sisa, on u tome trenutku rukama koda da želi da mi shvatimo kako su se njoj sise smanjile, podigne ruke do prsa kao da si namješta sise a ne košulju! Šta mislite o tome!

Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2005 u 20:48
Gde da nađem film, kopkaju me sad te sise...
Na vrh
oko-2 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oko-2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2005 u 00:50
u troji, u jednom dijelu kad pokazu brad pitta odozdolj, na nebu se vidi avion

u matrixu kada se na kraju bori sa smithom, kada je pao na zeljeznicu pogleda u vlak svjetla su okrugla, pogleda ponovno svjetla su kockasta
kick-ass
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2005 u 00:55
Originalno postovano od strane J.U.R.A. J.U.R.A. piše:

Originalno postovano od strane darije darije piše:

baš si me zateko sa ovom greškom u "the girl next door" pa sam odmah krenio da pogledam, i istina, sise joj se drastično smanje, ali pogledajte još jedanput, obratite pozornost na glavnog lika "mathew-a", kada ulaze u kuću gdje je furka, kada se primjeti smanjenje sisa, on u tome trenutku rukama koda da želi da mi shvatimo kako su se njoj sise smanjile, podigne ruke do prsa kao da si namješta sise a ne košulju! Šta mislite o tome!

Stvarno!!! Ima tu nešto....
Možda ga je sramota....
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2005 u 00:57
Originalno postovano od strane oko-2 oko-2 piše:

u troji, u jednom dijelu kad pokazu brad pitta odozdolj, na nebu se vidi avion

O ovoj greški se pričalo naveliko!!! Ja imam original Troju na DVD i pregledao sam film sto puta, ali nikako da uočim tu grešku. Ajde mi molim te kaži tačno vreme greške...
Na vrh
twiggy View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj twiggy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2005 u 22:38
Ja isto nemam baš oštro oko za uočavanje ovakvih stvari niti se baš puno i trudim. Samo se sjećam da sam uočio u petom elementu kako leeloo kad probije šakom onu kapsulu u kojoj je napravljena i zgrabi lika, u djeliću sekunde vidi se iscrtkani isječak stakla koji je očito napravljen od nekog lako lomljivog materijala tako da ga ona s lakoćom razbije. Što se tiče gospodara prstenova de podijeli s nama te greške ja nisam ništa uočio, ali čuo sam da ih ima puno
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.