| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Man Up (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Man Up (2015)Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2015 u 20:11 |
|
Man Up (2015)
![]() Žanr: Komedija, Romansa Trajanje: 88 min Država: Engleska, Francuska Jezik: Engleski Režija: Ben Palmer Scenario: Tess Morris Uloge: Lake Bell ... Nancy Simon Pegg ... Jack Olivia Williams Ophelia Lovibond ... Jessica Ken Stott ... Bert Romantična komedija o pronalaženju savršenog dečka. Neudana Nancy mamurna putuje svojim roditeljima na godišnjicu braka. Sudara se sa Jackom, koji greškom pomisli da je ona njegov "sastanak na slepo". Ona prihvata igru i tako započinje haotično, ali i urnebesno putovanje njenog života koje oboje neće zaboraviti... Prevod uradio akomoze |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2015 u 22:35 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Mufa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Svibanj/May.2018 u 11:39 |
|
Gledati pod obavezno. Simon Pegg u sasvim prepoznatljivom stilu i ovaj put u punom zamahu odradio ulogu koja "gura" radnju zajedno sa Lake Bell. Zabava sa dušom, nešto sto bi svi mi normalni voljeli doživjeti kad bi imali hrabrosti za "blind date". Preporučujem, kao rijetko koje djelo za čovjeka i ženu....
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |